Trots op Nederland

Nieuws

Trots op Nederland Meedenkdag

Beste Mensen,

De laatste vier maanden is er achter de schermen keihard gewerkt aan het programma van Trots op Nederland. Niet minder dan tien redactiecommissies hebben zich gebogen over een ontwerp-Uitgangspuntenprogramma voor onze beweging. En het resultaat is ernaar! Voor alle tien thema's zijn nu de concept uitgangspunten geformuleerd.

Zoals eerder door mij beloofd kan en mag iedereen meedenken en meepraten over wat wij belangrijk vinden voor ons land en over wat Trots op Nederland zou moeten doen om de problemen aan te pakken, nu en in de toekomst. We hebben u dus gevraagd naar oplossingen en velen van u hebben hierop gereageerd (via de Wiki op de website van Trots op Nederland, of op een andere wijze). Uw inbreng is zorgvuldig beoordeeld en mede gebruikt bij het ontwerp-Uitgangspuntenprogramma. Wij zijn u dan ook zeer erkentelijk voor de vele goede ideeën.

Wij zijn benieuwd naar uw reacties en suggesties ter aanvulling of voor verbetering. Om met u hierover van gedachten te kunnen wisselen hebben wij de Trots op Nederland Meedenkdag georganiseerd. Deze bijeenkomst wordt gehouden op zondag 15 maart a.s. in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht, aanvang 13.00 uur. U bent welkom vanaf 12.00 uur waar u wordt verwelkomd met een broodje. U zult deze middag uitgebreid worden geïnformeerd over het ontwerp-Uitgangspuntenprogramma en eenieder van u zal ruimschoots de gelegenheid krijgen om te discussiëren met mij en de leden van de tien redactiecommissies die dit document hebben samengesteld. Het formele gedeelte van het programma zal eindigen om 17.00 uur.

Indien u bij deze dag aanwezig wilt zijn verzoek ik u vriendelijk u aan te melden. Alle gevraagde gegevens dienen correct te worden ingevuld. U zult ongetwijfeld begrijpen dat deze om veiligheidsredenen helaas moeten worden gecontroleerd. Na uw aanmelding ontvangt u van ons per e-mail een toegangsbewijs en het programma voor deze bijzondere middag. Het aantal plaatsen is beperkt, dus een snelle aanmelding kan teleurstelling voorkomen.

Dit ontwerp-Uitgangspuntenprogramma is mede door u tot stand gekomen. De redactiecommissies en ik vertrouwen er dan ook op dat u op 15 maart met ons over de inhoud van "ons" ontwerp-Uitgangspuntenprogramma wilt komen discussiëren.

Wij verwelkomen u graag op 15 maart!

Met vriendelijke groet,
Rita Verdonk.