Ingezonden persbericht


Club Actief officieel geopend

Den Bosch ­ 15 maart 2009. Zondag 15 maart is Club Actief (voorheen Fitnesscentrum Actief), gevestigd aan de Eendenkooi 1a te Den Bosch, officieel geopend.

Voorafgaand aan de opening werd er een voor (oud)leden en nieuwkomers een drie uur durende spinningmarathon georganiseerd. Opgezweept door de muziek en onder motiverende begeleiding door de deskundige spinningintructeurs fietsten de 60 deelnemers tijdens de marathon naar de toppen van hun kunnen.

Na de marathon vond de onder toeziend oog van de aanwezige gasten de officiële opening plaats door de nieuwe eigenaren Cor Govers en Petra Gelens. Cor en Petra: "We zijn blij met en trots op onze nieuwe Club. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om een nieuwe uitstraling aan de Club te geven. 'Healthy Fitness for People' is de slogan die wij hanteren. Hiermee bedoelen wij dat de mens centraal staat, die verantwoord en veilig in een vertrouwde, warme omgeving gaat sporten. Komende periode zal de Club nog meerdere veranderingen doorgaan om deze visie die wij nastreven uit te stralen'.

Petra Gelens was reeds sinds 1999 medewerkster bij Fitnesscentrum Actief. Toen de mogelijkheid zich voordeed om het fitnesscentrum over te nemen, aarzelden zij en haar partner geen moment. Sinds januari 2009 mogen zij zich de eigenaren noemen van Club Actief. 'Wij vinden het van belang dat de leden voor hun plezier komen sporten. Ze moeten zich thuis voelen op de Club'. Het persoonlijk contact met de leden hebben zij dan ook hoog in hun vaandel staan.

Vanwege de opening is er een speciale actie voor oud-leden van de Club en geïnteresseerden. Op vertoon van dit artikel betaalt u t/m 17 april a.s. geen inschrijfgeld!