Nederlandse Politiebond


Locaties en tijden NPB-pensioenbijeenkomsten!

In deze woelige tijden gaat de NPB voor zijn gepensioneerde leden het land in. Op 2, 3 en 17 april vinden NPB-informatiebijeenkomsten plaats over de kredietcrisis en de effecten daarvan op de pensioenen.

Hoe zit het met de dekkingsgraad? Hoe komt het ABP er weer bovenop? Gaat de pensioenpremie omhoog? Worden de pensioenuitkeringen afgestempeld? Welke rol hebben de bonden hierin? Hoe staat de NPB in deze discussie?
Deze en andere vragen komen aan de orde.

Bijeenkomst 2 april
Op donderdag 2 april vindt de eerste bijeenkomst plaats: van 13.00 tot 14.30 uur op het hoofdbureau van politie in Zwolle.

Bijeenkomst 3 april
Op vrijdag 3 april vindt de tweede bijeenkomst plaats: van 14.00 tot 15.30 uur op het hoofdbureau van politie in Rotterdam.

Bijeenkomsten 17 april
Op vrijdag 17 april vinden de derde en vierde bijeenkomst plaats in respectievelijk Amsterdam en Eindhoven. De gegevens over Amsterdam volgen zo spoedig mogelijk. De bijeenkomst in Eindhoven vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur op het hoofdbureau van politie.

Yntse Koenen,
NPB-districtsbestuurder

Gepubliceerd op 15 maart 2009 door Dick Harte.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2009.