Politie Zuid-Holland-Zuid

15/03 Hoeksche Waard

Dordrecht, 15-03-2009

SLAAGS NA WOORDENWISSELING
S-GRAVENDEEL Op zaterdagmiddag 14 maart is een 51-jarige man uit Dordrecht aangehouden geweest nadat hij een 51-jarige man uit Den Haag bij een woning aan de Schrankstraat in zijn gezicht had geslagen. De verdachte was het niet eens met het feit dat de nieuwe vriend van zijn ex-vrouw zijn zoontje had meegenomen voor een rondje op de motor. Er ontstond een woordenwisseling waarbij de verdachte de andere man in het gezicht sloeg. Deze liep een wond boven zijn oog op. De Dordtenaar werd aangehouden en verhoord op het politiebureau en is na verhoor heengezonden.

DRONKEN IN SLAAP GEVALLEN
OUD-BEIJERLAND Een 31-jarige man uit Oud-Beijerland is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden wegens alcoholmisbruik. Een surveillerende agent werd door een passant aangesproken dat er op de Scheepmakershaven de bestuurder van een bestelauto met zijn hoofd voorover in zijn stoel zat. Toen de agent de deur van de auto opende kwam hem een sterke alcohollucht tegemoet. Eenmaal uit zijn slaap ontwaakt gaf de bestuurder direct toe veel te veel te hebben gedronken. Dit bleek eveneens uit de blaastest. Op het politiebureau blies de man 560 ugl (1,4 promille). De politie maakt een proces-verbaal op.

JONGEN AANGEHOUDEN NA SLAAN
OUD-BEIJERLAND - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 15 maart een 16-jarige jongen uit Oud-Beijerland aangehouden nadat hij een 42-jarige man uit Klaaswaal in zijn gezicht had geslagen. De jongen gooide in een café aan het Marktplein in dronken toestand een glas bier naar de man. Buiten het pand sprak de man de jongen hierop aan, dit werkte negatief waardoor hij nog agressiever werd. Na geduw en getrek gaf de man de jongen daarna een klap in het gezicht. Enkele ogenblikken later kwam de jongen terug en sloeg de man in het gezicht waardoor hij een zwelling kreeg bij zijn oog en zijn bril werd vernield. De jongen werd op de Beneden-Molendijk aangehouden en ingesloten.