Politie Zeeland


---


O-540-2009 Diefstal uit schuur, Kloetinge
Tussen vrijdagavond 20.00 uur en zaterdagochtend 08.00 uur zijn, uit een schuur bij een woning aan de Willemsstraat in Kloetinge gereedschappen met een totale waarde van enkele honderden euro's weggenomen.
Er is geen braakschade.

Z-541-2009 Rijden onder invloed, Terneuzen
In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.10 uur is een 47-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen, aan de Nieuwstraat in Terneuzen gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,3 maal teveel had gedronken. Tegen de bromfietser is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

W-542-2009 Aanhouding wegens vernieling, Vlissingen
Zaterdagavond rond 23.10 uur kreeg politie Zeeland de melding dat er van meerdere auto's, die geparkeerd stonden aan de Chopinlaan in Vlissingen buitenspiegels werden afgetrapt.
In verband hiermee zijn rond 23.20 uur, in de directe omgeving drie 16-jarige jongens uit Vlissingen aangehouden. Bij verhoor op het politiebureau bekende één van de jongens de spiegels in zijn eentje te hebben vernield. De andere jongens bleken niets vernield te hebben. Zij waren er alleen bij. Tegen de bekennende jongen is proces-verbaal opgemaakt.