Deltion CollegeDeltion presenteert opleidingen tijdens informatieavond 16 maart.

Op maandag 16 maart opent het Deltion College in Zwolle de deuren voor iedereen die binnenkort een studiekeuze moet maken. Tijdens deze informatieavond zijn alle 450 opleidingen vertegenwoordigd. Studenten en ouders kunnen persoonlijk in gesprek met docenten. Een prima gelegenheid voor aankomende studenten om zich te verdiepen in hun toekomst. Ook het Studenten SuccesCentrum is die avond geopend. Het loket van Deltion voor informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering, buitenlandstages, begeleiding bij dyslexie en andere aan de studie gerelateerde zaken.

Unieke opleidingen
Docenten en studenten vertellen meer over de inhoud van de opleidingen en het beroepsveld dat daarbij hoort. Bijvoorbeeld over de opleidingen die alleen het Deltion aanbiedt in een groot deel van Noord en Oost Nederland. Denk een aan de opleiding voor opticien, artiest, grafimediaopleidingen, oriëntatiejaar landmacht -bedrijfsautotechniek en -timmerkracht, luchtvaartdienstverlening, luchtvaarttechniek, zeevaart, woninginrichting en motorfietstechniek

Programma
Tussen 18.00 uur en 21.00 uur vindt de voorlichting plaats. Er is een vrije inloop. Alle informatie wordt gegeven op de Deltion Campus aan de Mozartlaan 15 in Zwolle.

Â