Vlaamse Overheid

Bisschoppenhoflaan in Deurne en Wijnegem CORRECTIE

Herinrichting fietspad op de Bisschoppenhoflaan in Deurne en Wijnegem CORRECTIE

Vlaamse overheid

maandag 9 maart 2009


- GEWIJZIGDE STARTDATUM -

Het Vlaamse Gewest start met de herinrichting van het fietspad op de Bisschoppenhoflaan tussen de Oude Bosuilbaan (in Deurne) en de Houtlaan (in Wijnegem) op maandag 16 maart 2009. Enkel het fietspad in staduitwaartse richting wordt opgebroken en vervangen. De werkzaamheden zullen, onder voorbehoud van de weersomstandigheden, afgerond zijn omstreeks half mei 2009.

Tijdens de werkzaamheden geldt een parkeerverbod over de ganse lengte van de werf. Er wordt geen omleiding voorzien: zowel voor voetgangers, fietsers als wegverkeer blijft de doorgang verzekerd. Het wegverkeer in de richting van Wijnegem wordt op één rijstrook gebracht, nl. op de linker rijstrook. Voor het fietsverkeer wordt een afgebakende zone voorzien van 1,5 meter breed op de rechtse strook van de rijbaan.

De totale kostprijs van het project is voorzien op 241.996EUR.

Voor algemene informatie:

Agentschap Wegen en Verkeer
Erika Decorte
Tel.: 03 224 69 11
Fax: 03 224 68 81

E-mail: wegen.antwerpen@vlaanderen.be

Over het Agentschap Wegen en Verkeer:

De 1700 werknemers van het Agentschap Wegen en Verkeer zijn verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en het optimaliseren van de gewest- en autosnelwegen in Vlaanderen. Het Agentschap maakt deel uit van het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid.

Voor meer persinformatie kunt u terecht bij:

Zie hoger