Mobiliteit: kansen voor de toekomst

10/03/2009 09:49

Goudappel Coffeng

Goudappel Coffeng, het grootste adviesbureau op het gebied van verkeer en vervoer, heeft haar toekomstvisie op mobiliteit en ruimte in Nederland verwoord in 12 stellingen en vastgelegd in het boek IK FIETS & IK VLIEG. Het eerste exemplaar van deze uitgave wordt op 16 maart aanstaande overhandigd aan Ed Nijpels, voorzitter van de Nederlandse branchevereniging van advies- en ingenieursbureaus ONRI in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag.

Met deze toekomstvisie wil Goudappel Coffeng een positieve bijdrage leveren aan het mobiliteitsdebat in Nederland en de agenda mede bepalen.

De thema's die behandeld worden zijn voortgekomen uit de belangrijkste trends die Goudappel Coffeng heeft gesignaleerd en geanalyseerd. Het gaat om goederenvervoer, bereikbaarheid, spoor- wegen, hoofdwegennet, mobiliteit, parkeren, de stad, decentrali- satie, klimaatbeleid, leefbaarheid, prijsbeleid en de markt

Het is een optimistisch boek; de stellingen zijn niet enkel vanuit de problemen, maar zeker ook vanuit de kansen geformuleerd.

Vertegenwoordigers uit politiek, maatschappelijke organisaties en branche zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Programma:

16.30 inschrijving en ontvangst

17.00 opening door de dagvoorzitter

17.10 toelichting door Peter van der Mede, algemeen directeur Goudappel Coffeng

17.35 overhandiging eerste exemplaar IK FIETS & IK VLIEG aan Ed Nijpels

17.40 speech Ed Nijpels

18.00 toelichting de stellingen door de heer Bas Govers, adviseur en auteur van 'IK FIETS & IK VLIEG'

18.30 discussie onder het genot van een hapje en een drankje

Wij nodigen u van harte uit om bij deze gelegenheid aanwezig te zijn en verwelkomen u graag op 16 maart in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag