Gemeente Bussum

Reconstructie op- en afrit 7 van snelweg A1

Dit jaar krijgen vier belangrijke kruispunten in Naarden een nieuwe, betere inrichting: oprit 7 van de A1; afrit 7 van de A1; de kruising Brediusweg/Amersfoortsestraatweg en de kruising Rijksweg/Koningin Wilhelminalaan. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en duren tot ver in het voorjaar van 2010.

Op maandag 16 maart 2009 wordt begonnen met de werkzaamheden aan de op- en afrit 7 van de A1. Vanaf deze datum wordt eenrichtingsverkeer ingesteld richting Naarden voor het verkeer komende vanaf de Huizerweg en voor verkeer dat van de A1 komt uit de richting Amersfoort. De toerit A1 richting Amsterdam blijft wel toegankelijk. (Zie de meegestuurde tekening.)

Verkeer dat vanuit Naarden komt, kan vanaf de kruising Brediusweg in deze fase wel de A1 in de richting Amersfoort bereiken, maar niet de richting Amsterdam. Hiervoor dient gebruik te worden gemaakt van de ingestelde omleidingsroute naar Afrit 8. (Zie de tweede meegestuurde tekening.)

In een latere fase volgt nog een weekend met een afsluiting voor alle verkeer. De datum daarvan is nu nog niet bekend, maar zal tijdig worden bekendgemaakt. Na 5 mei volgt nog een tweede fase bij deze reconstructie.

Voor algemene vragen over de verkeerssituatie kan men op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur bellen met de gemeente Naarden, tel. (035) 6957811. De receptioniste zorgt er voor dat de vraag bij de juiste persoon terecht komt.