Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Uitnodiging voor bewonersavond over Vredenoordplein

Op maandag 16 maart om 19.30 uur is er een informatie- en kennismakingsavond voor bewoners rondom het Vredenoordplein. Op deze avond stellen de verschillende organisaties die in Vredenoord actief zijn, zich aan u voor.

Graag wisselen wij ideeën met u uit om het wonen, werken en leven in de wijk te verbeteren. Want als bewoners en organisaties de handen ineen slaan, kunnen we echt een verschil maken. We nodigen u dan ook van harte uit. Samen gáán we voor Vredenoord!

Programma

Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee voor u klaar in het voormalige buurthuis Vredenoord aan het Vredenoordplein. De avond wordt om 19.30 uur officieel geopend, waarna u een film over het Vredenoordplein kunt zien. Vanaf 20.00 uur stellen de organisaties uit de wijk zich aan u voor. Na het interview met Mounir El Hamdaoui (onder voorbehoud) beginnen om 20.30 uur de tafelgesprekken. U gaat dan met andere bewoners in gesprek over de buurt en de verbeteringen die gewenst zijn. De avond wordt om 21.15 uur afgesloten. U bent van harte welkom!