Gemeente Hoorn

Aanleg asfaltplateaus Dorpsstraat en Westerblokker

Op de Dorpsstraat in Zwaag en de Westerblokker in Blokker worden asfaltplateaus aangelegd. Doorgaand verkeer wordt voor de Westerblokker omgeleid via de IJsselweg, voor de Dorpsstraat via de Blokmergouw en de Oostergouw. De werkzaamheden beginnen op maandag 16 maart.

Westerblokker
In de periode van 16 tot en met 27 maart 2009 wordt een asfaltplateau op de Westerblokker aangelegd. Dit is ter hoogte van het fietspad langs de Houtduif. De aansluiting van de Houtduif met de Westerblokker blijft bereikbaar. Het doorgaande verkeer wordt via de IJsselweg omgeleid. Fiets- en voetgangersverkeer krijgen zoveel mogelijk doorgang; de bus ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Dorpsstraat
In de periode van 16 maart tot en met 24 april 2009 worden vijf asfaltplateaus op de Dorpsstraat aangelegd, tussen de Zwaagmergouw en de Oostergouw. Ook worden fietsstroken aangebracht. De aanleg gebeurt gefaseerd zodat alle woningen bereikbaar blijven. Het doorgaande verkeer wordt via de Blokmergouw en de Oostergouw omgeleid. Fiets- en voetgangersverkeer krijgen tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang. De bus wordt omgeleid via de Blokmergouw en de Oostergouw. Er komt een tijdelijke bushalte op de Dorpsstraat ter hoogte van de Oostergouw.
Laatste wijziging van deze pagina: 13 maart 2009