Regiojury Best Managed Companies enthousiast over PEAK-IT

16/03/2009 10:31

Peak IT B.V.

Naarden, 12 maart 2009 PEAK-IT uit Naarden dringt door tot de groep 75 best geleide bedrijven van Nederland in het Best Managed Companies programma. In deze competitie zoekt Deloitte samen met haar partners Nyenrode Business Universiteit, de KvK, VNO-NCW en Management Team naar de 50 best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

De jaarlijkse competitie bestaat uit een aantal fasen. Na inschrijving volgt een stuk coaching en consulting van Deloitte waarbij de bedrijfsvoering uitgebreid doorgelicht wordt. Niet alleen financiële resultaten staan centraal, ook wordt aandachtig bekeken hoe de strategie, HR, risicomanagement, de interne organisatie en marketing & sales van PEAK-IT ingericht zijn. In de volgende fase presenteert de ondernemer zich aan de onafhankelijke regiojury bestaande uit de KvK, VNO-NCW en Deloitte. Deze kritische test vond voor PEAK-IT op 12 januari plaats. PEAK-IT viel met name op door de snelle groei in de afgelopen 4 jaar naar zo'n 500 IT medewerkers.

Titel binnen handbereik

De titel Best Managed Companies 2009 ligt nu binnen handbereik. De ontknoping van de competitie volgt in april; dan maakt Deloitte bekend of PEAK-IT tot de 50 uitblinkers hoort en de titel 'Best Managed Company 2009' een jaar mag dragen. Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW), Frans van Steenis (voorzitter KvK Nederland), Willem Burggraaf (Hoogleraar Ondernemerschap en DGA bedrijven Nyenrode), Ewald Smits (Hoofdredactie Management Team) en Jan Dalhuisen (Deloitte) vormen samen de hoofdjury en staan voor de uitdaging om tot de uiteindelijke selectie te komen.

http://www.peak-it.nl