Politie Rotterdam Rijnmond

Maandag 16 maart 2009


* VIER MANNEN AANGEHOUDEN NA VECHTPARTIJ
ROTTERDAM-CENTRUM - De politie hield zondagmorgen vroeg vier Rotterdammers (23, 24, 24,en 32 jaar) aan die betrokken waren bij een vechtpartij op de Kruiskade.
Rond kwart voor zeven werd gemeld dat de 32-jarige man zwaar gewond was geraakt in zijn gezicht, toen hij door de 23-jarige met een stuk glas in zijn gezicht was gesneden. Het tweetal had ruzie om een meisje. Nadat het tweetal, met in hun kielzog een aantal vrienden, uit de horecagelegenheid was gezet ging de ruzie op straat verder. De 23-jarige stapte vervolgens bij de 24-jarige in de auto en gingen er vandoor. Gealarmeerde politieagenten troffen de auto met daarin de 24, 24, en 23 jarige in de nabijheid aan en hielden de inzittenden aan. De gewonde man was inmiddels overgebracht naar het Erasmus MC.
Bij de 24-jarige bestuurder werd een fikse hoeveelheid verdovende middelen en geld aangetroffen. Dit is in beslag genomen. Na verhoor bleek dat de gewonde man eveneens verdachte te zijn waarna ook hij, nadat hij was gehecht, werd aangehouden. Het viertal is in verzekering gesteld, het onderzoek wordt voortgezet.