Ondanks crisis veel belangstelling voor een Phanos nieuwbouwwoning

16/03/2009 13:50

Phanos N.V.

De exclusieve Phanos optiedag van zaterdag 14 maart jl. toont aan dat er in Amstelveen nog altijd veel geïnteresseerden voor een nieuwbouwwoning zijn. Phanos heeft het bericht van de NVM, nu is een goede tijd om een woning te kopen, ter harte genomen en onlangs de verkoop van 34 woningen in Westwijk Zuidwest (fase 2b) te Amstelveen aangekondigd. De koopsommen van de diverse woningentypen variëren van EUR 279.000,- tot EUR 420.000,- v.o.n..

In de Phanos modelwoning aan de Drakensteyn 7 te Amstelveen was in de week voorafgaande aan de optiedag alle verkoopdocumentatie van de nieuwe fase 2b beschikbaar. De informatiedag op zaterdag 7 maart jl. evenals de daar op volgende informatieavonden werden druk bezocht. Tevens hebben de hypotheekadviseurs van de Rabobank, opererende vanuit de modelwoning, diverse afspraken met potentiële kopers gemaakt.

Geïnteresseerden konden op zaterdag 14 maart vanaf 10:00 uur een optie nemen op de woning van hun keuze. Toen Phanos en EKZ Makelaars deze ochtend rond 8:00 uur ruim 20 geïnteresseerden bij de modelwoning aantroffen, bleek dat de eerste kandidaat al op vrijdagavond om 20.00 uur voor de deur "zijn tent" had opgeslagen. Diezelfde avond meldden zich nog enkele kandidaten zodat het aantal belangstellenden rond middernacht al gegroeid was tot 5.

Zaterdagochtend rond 5:00 uur volgden nog meer belangstellenden om zich te verzekeren van

een nieuw huis. Stipt 10.00 uur is EKZ gestart met het, op volgorde van aankomst, uitgeven van opties. Binnen 3 uur tijd waren 31 van de 34 woningen onder optie. Diverse mensen zijn op een wachtlijst geplaatst aangezien de woning van hun keuze reeds vergeven was. De komende 2 weken worden de 31 optanten in een persoonlijk gesprek geïnformeerd over de laatste details waarna de koopcontracten getekend zullen worden.

Phanos geeft aan dat, gelet op deze succesvolle start, de resterende 26 woningen van fase 2b binnen afzienbare tijd in verkoop komt. Geïnteresseerden kunnen zich nu vast aanmelden bij EKZ Makelaars (020 - 42 62 452) of via www.phanosvastgoed.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.phanosvastgoed.nl