Politie Hollands Midden Noordwijkerhout Snelheidsduivel moet rijbewijs inleveren Een 21 jarige automobilist uit Noordwijkerhout heeft zondag 15 maart rond 23.45 uur zijn rijbewijs moeten inleveren. Op de Delfweg haalde hij een agent in een niet opvallende politieauto in met hoge snelheid. De agent ging achter de man aan en klokte op diverse plaatsen een snelheid die boven de 100 km/h. Er werd een gecorrigeerde snelheid gemeten van 122 km/h. op een plaats waar 60 km/h. het maximum is. Ook sneed hij bochten in de weg af, volgde het wegverloop van een rotonde niet helemaal en gaf geen richting aan bij het veranderen van richting. Op de Langevelderlaan kwam de rit tot een einde toen hij daar stopte en uitstapte. De agent hield de man vervolgens aan. Naast het inleveren van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op.

Hillegom Aanrijding tussen twee auto's Maandag 16 maart vond even na 08.00 uur op de 3e Loosterweg een aanrijding plaats tussen twee auto's. Een 37 jarige Hillegomse nam vermoedelijk de bocht te krap en reed tegen de auto van een 37 jarige Lissese die in tegenovergestelde richting reed. De Hillegomse klaagde over de nek en de rug en werd voor onderzoek overgebracht naar het Spaarne Ziekenhuis. Beide auto's moesten worden weggetakeld.

Leiden Verdachte van schennis aangehouden De politie heeft maandagmiddag 16 maart een 54 jarige man uit Delfgauw aangehouden op verdenking van het plegen van schennis. Een meisje seinde een agent in toen ze een man in het bushokje op de Boshuizerkade zag zitten met zijn geslachtsdeel in de hand. Andere omstanders vertelden op navraag van de agent dat er een man richting de Haagweg liep die zojuist bij de bushalte had gezeten. De man wilde net in een auto stappen toen hij door de agent werd aangesproken. De agent zag dat zijn gulp gedeeltelijk openstond en dat een deel van zijn blouse daaruit stak. Op basis van het opgegeven signalement werd de verdachte aangehouden.

Nieuwkoop Diefstal uit bedrijf In de avond van zondag 15 of de nacht van maandag 16 maart is ingebroken op een parkeerterrein van een garage aan de Nieuwveenseweg. Bij drie auto's werden ruiten vernield en van twee auto's werden alle velgen verwijderd. Uit één van deze auto's werd ook het navigatiesysteem gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 8844.

Waddinxveen/Boskoop Fietsenkijkdag De politie houdt zaterdag 21 maart a.s. een fietsenkijkdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Inwoners van de gemeenten Waddinxveen en Boskoop (en omgeving) kunnen bij het bureau aan de Limaweg 35 (Waddinxveen) kijken of hun voorgoed verloren gewaande fiets toch op het bureau staat gestald. Op deze locatie staan alle aangetroffen fietsen uit het werkgebied van het team. Personen die net buiten het gebied hun fiets zijn kwijtgeraakt kunnen ook komen kijken. De politie verzoekt kijkers de aangifte van vermissing van de fiets mee te nemen. Fietsen kunnen niet worden aangekocht. Niet opgehaalde fietsen gaan kort na de fietsenkijkdag naar een opkoper buiten de regio.

Gouda Burgernetactie na vermiste jongen De centralist van de politiemeldkamer heeft maandag 16 maart even na 13.00 uur een Burgernetactie opgestart na een melding van vermissing van een 4 jarige kleuter in de omgeving van de Coniferensingel. Deelnemers zijn gevraagd uit te kijken naar de jongen die sinds 12.00 uur werd vermist en voor het laatst was gezien bij winkelcentrum Goverwelle. Rond 13.30 uur werd door de centralist gemeld dat de jongen weer terecht was. Een kennis van de moeder heeft de jongen in het winkelcentrum aangetroffen en weer naar school gebracht. mming kregen dit bericht te lezen. Gebruik door anderen dan geadresseerd is verboden. De informatie in dit emailbericht (en bijlagen) kan vertrouwelijk van aard zijn en binnen het bereik van een geheimhoudingsplicht en of een verschoningsrecht vallen.
---