Amsterdam RAI

AutoRAI Elfstedentocht haalt ruim 15.000 Euro op

AutoRAI koestert samenwerking met Emma Kinderziekenhuis AMC

16 mrt 2009

Tijdens de AutoRAI Elfstedentocht is een bedrag van ruim vijftienduizend euro opgehaald, bestemd voor het Emma Kinderziekenhuis AMC. De drie dagen durende tocht deed elf steden aan en bij Shell stations langs de autosnelwegen werden kaartjes verkocht voor AutoRAI 2009. De opbrengst hiervan werd door AutoRAI en RAI Vereniging aan het EKZ geschonken. AutoRAI 2009 vindt plaats van 1 tot en met 11 april in Amsterdam.

De AutoRAI Elfstedentocht finishte zaterdag 14 maart op het DAF Testcircuit in Eindhoven, tijdens de AD Autowereld Droomdag die het AD samen met AutoRAI organiseerde. Vijftien lezers van het AD maakten hier hun autodroom waar door te mogen rijden met hun favoriete auto's, zoals Aston Martin DBS, Audi R8, Hummer H3, Ferrari 599 GTB, Lamborghini Gallardo, Mercedes-Benz SL63 AMG - auto's die volgende maand ook hun opwachting op AutoRAI 2009 maken.

Aan het eind van de AutoRAI Elfstedentocht werd door Hans Bakker, voorzitter van de directie van Amsterdam RAI, een cheque ter waarde van ⬠15.736 overhandigd aan Geri Donkervoort, hoofd fondsenwerving stichting steun Emma kinderziekenhuis AMC. Amsterdam RAI en het Emma Kinderziekenhuis AMC koesteren al vele jaren een warme band. Geri Donkervoort kondigde aan dit bedrag te zullen gebruiken voor de verbouwing van het Emma kinderziekenhuis AMC.

Over AutoRAI 2009
AutoRAI 2009 kent een vernieuwde opzet. De autoâs staan niet per merk op een stand, maar vergelijkbare autoâs worden bij elkaar geëxposeerd. Dit concept biedt zowel exposanten als bezoekers belangrijke voordelen. Het nieuwe gebouw Elicium biedt onderdak aan GoMotor!, een aparte tentoonstelling voor motorfietsen en (motor-)scooters die voor bezoekers van AutoRAI vrij toegankelijk is. AutoRAI 2009 en GoMotor! worden georganiseerd door Amsterdam RAI in nauwe samenwerking met RAI Vereniging. AutoRAI 2009 is geopend van 1 tot en met 11 april. Op 31 maart vindt de Exclusive Preview plaats, waarvoor kaarten uitsluitend via www.autorai.nl en www.carros.nl kunnen worden besteld.

Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl.


*