Gemeente Waterland

04 maart 2009

Discussieavond bed & breakfastbeleid

De gemeente Waterland wil graag een bed & breakfastbeleid opstellen. Maandagavond 16 maart 2009 houden wij een dialoogavond over dit beleid. Alle belanghebbenden en geïnteresseerden zijn van harte welkom in het gemeentehuis om samen met ons invulling te geven aan het bed & breakfastbeleid. De dialoogavond start om 19.30 uur en zal ongeveer om 21.45 uur eindigen. De avond wordt geleid door de heer Simon Dijkstra, een onafhankelijk voorzitter.

De gemeente werkt graag 'van buiten naar binnen', oftewel de burger deelt haar mening met en verstrekt informatie aan de gemeente. Met de avond willen wij inzicht krijgen in de behoefte en wensen van bed & breakfasthouders, inwoners en andere belangenorganisaties. Het delen van uw mening en ervaring met ons en andere aanwezigen wordt zeer gewaardeerd. Op de avond informeren wij u verder over het beleid en discussiëren we over hieraan gekoppelde onderwerpen, zoals het aantal parkeerplaatsen en brandveiligheid. Graag vernemen wij van tevoren of u aanwezig bent. U kunt dit doorgeven voor 11 maart door een e-mail te sturen naar bedandbreakfast@remove-this.waterland.nl onder vermelding van 'aanmelding bed & breakfast dialoogavond'. Vermeldt u daarbij ook uw naam, woonplaats en indien van toepassing uw bedrijfsnaam.

Nota Bene

Wegens technische problemen zijn aanmeldingen voor zaterdag 28 februari niet binnengekomen bij de gemeente. Indien u zich voor 28 februari heeft aangemeld, verzoeken wij u dit nogmaals te doen. Excuses voor het ongemak.

---