Ingezonden persbericht


Persbericht 3FM

4 maart 2009

Timo Kamst nieuwe coördinator 3FM Radio dj-opleiding

Vanaf 16 maart gaat Timo Kamst bij 3FM aan de slag als coördinator van de 3FM Radio dj-opleiding. Hij volgt in die functie Iwan Reuvekamp op. Kamst werkte eerder als producer en dj bij Radio 538, Yorin.FM en Slam.FM. De 3FM Radio dj-opleiding is een toonaangevende broedplaats voor radiotalent. 'Studenten' maken elk wekelijks een radioshow in de 3FM nacht van 01.00 tot 04.00 uur en één student maakt dagelijks een programma tussen 04.00 en 06.00 uur. De opleiding onderscheidt zich door de intensieve persoonlijke begeleiding.

Timo Kamst: 'Niet alleen de muziekhelden van nu zijn door 3FM ontdekt, ook alle radiohelden van nu begonnen bij 3FM. Zij verdienen waardige opvolgers. Ik ga er alles aan doen om de radiohelden van 2012 een superstart van hun carrière te geven. Ik kan niet wachten!'

Iwan Reuvekamp vertrekt bij de publieke popzender om breder zijn vak uit te gaan oefenen binnen zijn bedrijf Nice1.

3FM DJ-opleiding

De 3FM DJ-opleiding is een instituut waar jaarlijks een tiental getalenteerde DJ's de kans krijgt om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Deelnemers aan de opleiding mogen één maal per week een show maken gedurende de nacht. De 3FM DJ-opleiding duurt gemiddeld 2 jaar en onderscheidt zich door het praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding.

Voor meer informatie over: www.3fm.nlIngezonden persbericht