Ingezonden persbericht---

File: 6e745e.gif
PQR wederom in de prijzen: naast de titels MVP en CTP is Ruben Spruijt nu ook benoemd tot VMware vExpert. Uniek in EMEA en wereldwijd slechts 3 professionals van dit kaliber!

De Meern, 16 maart 2009 - Ruben Spruijt, Solutions Architect bij PQR mag zich sinds eind februari jl. VMware vExpert noemen. De VMware vExpert Award 2008 werd uitgereikt tijdens het VMworld-event in Cannes. Ruben Spruijt heeft daarmee als enige in de EMEA-regio zowel Microsoft, Citrix als VMware Value Professional titels op zijn naam staan.

Spruijt, Solutions Architect bij PQR, is tijdens VMworld dat eind februari jl. in Cannes werd georganiseerd, benoemd tot VMware vExpert. "Het is een enorme eer om deze award te ontvangen en om wereldwijd één van de 300 vExperts te zijn", aldus Spruijt. "De markt van virtualisatie is volop in beweging en VMware speelt hierin een belangrijke rol. Omdat ik nu vExpert ben, heb ik directe toegang tot de vExpert community, heb ik alle VMworld-presentaties vrij tot mijn beschikking en krijg ik toegang tot exclusieve online events en worden er mogelijkheden geboden om deel te nemen aan activiteiten. Voor PQR betekent dit dat we onze visie op en kennis van virtualisatie nog sneller en beter met onze relaties kunnen delen."

Met de awarduitreiking aan Ruben Spruijt, is hij eensklaps uniek in Europe, Middle East & Africa. Hij mag namelijk als enige in deze regio ook nog eens de titels MVP (Most Valuable Professional) 'Virtualization' en CTP (Citrix Technology Professional) voeren. Wereldwijd mag hij zich naast Brian Madden, Douglas Brown scharen.

Vanuit VMware werd de uitreiking van de vExpert Award omschreven als een welverdiende erkenning van de bewezen inhoudelijke kennis en ervaring die Ruben heeft op het gebied van VMware's virtualisatie-oplossingen. VMware geeft deze awards persoonlijk aan professionals die een bewezen bijdrage hebben geleverd aan de community van VMware gebruikers over het afgelopen jaar. Het actief delen van kennis en informatie met anderen wordt door VMware gewaardeerd en bekroond met de titel van vExpert.

Naast deze vExpert Award ontving PQR op VMworld ook het Award voor Best VMware Authorized Consultant (VAC) EMEA 2008. Vanuit VMware werd de toekenning van de VAC Award omschreven als een duidelijke bevestiging van het succes van PQR, dankzij de bewezen inhoudelijke kennis en ervaring die PQR heeft op het gebied van implementaties van VMware-oplossingen. Ook het feit dat PQR als één van de drie VMware Premier Partners in Nederland aanzienlijk heeft geïnvesteerd in de service offerings van VMware en zo optimaal gebruik maakt van de voordelen van VMware's innovatieve oplossingen, werd als belangrijke argumentatie voor de Award genoemd.

Informatie over Spruijt's bijdragen aan technische communities: www.brianmadden.com/blogs/rubenspruijt/

Over PQR
PQR is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op Server & Storage, Virtualisatie en Applicatiebeschikbaarheid.

PQR staat voor Eenvoud, Vrijheid en Professionaliteit. We voorzien onze klanten van innovatieve ICT-oplossingen die ervoor zorgen dat applicatiebeschikbaarheid en beheersbaarheid optimaal is. PQR beschikt over aantoonbare referenties en brede expertise op het vakgebied, getuige de vele certificeringen en hoogst haalbare partnerstatussen. PQR is HP GOLD Preferred Partner 2009, VMware Premier Partner en Gold Authorized Consultant Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, Microsoft Gold Partner Advanced Infrastructures & Security, RES Platinum Partner, NetApp Platinum Partner, Cisco Partner, CommVault Value Added Reseller, HP ProCurve Master Partner, Platespin Platinum Partner en Websense Platinum Partner.

PQR is gevestigd in De Meern en telt inmiddels ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2007/2008 is een omzet geboekt van E 80,3 miljoen en een nettowinst na belastingen van E 5,8 miljoen. Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving. Een significant deel van de omzet wordt gerealiseerd bij non-profit organisaties, de gezondheidszorg, educatie, lokale en rijksoverheid.Ingezonden persbericht