Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HAns De Jong aangesteld als Algemeen Directeur Neopost

Almere, 16 maart 2009 - Hans de Jong is per 1 februari 2009 de nieuwe Algemeen Directeur bij Neopost BV, onderdeel van Neopost SA, Europees marktleider en wereldwijd de op één na grootste leverancier op het gebied van postoplossingen. De Jong (45) is in zijn functie verantwoordelijk voor de groei en de verdere marktversteviging van de organisatie in Nederland.

Voor Hans de Jong bij Neopost is benoemd, werkte hij de afgelopen zes jaar als Country Manager Personal Systems Group bij HP. Hier was hij verantwoordelijk voor de omzet, marge en de operationele kosten (OPEX) van de Personal Systems Group. Daarvoor werkte hij bij 3M waar hij verschillende marketing- en salesfuncties vervulde.

Hans de Jong: 'Van mijn nieuwe functie heb ik hoge verwachtingen. De prioriteit van Neopost is het vergroten van haar marktaandeel. Daarnaast zal Neopost nieuwe oplossingen blijven ontwikkelen om de postverwerking van onze klanten structureel te optimaliseren, die tegelijkertijd een lagere TCO opleveren. Tevens zal er veel aandacht zijn voor de optimalisatie van onze samenwerking met strategische partners.'

NEOPOST
Neopost is Europees marktleider en wereldwijd de één na grootse leverancier van mailoplossingen. De organisatie heeft vestigingen in 15 landen wereldwijd en meer dan 5.000 medewerkers. In 2006 werd er een jaaromzet behaald van ¤907.1 miljoen. De Neopost-producten en -diensten worden verkocht in meer dan 90 landen en de groep is één van de belangrijkste marktspelers op het gebied van postkamerapparatuur en logistieke oplossingen. Neopost biedt technologisch geavanceerde oplossingen als frankeer-, couverteer-, adresseersystemen en briefopeners, alsmede oplossingen voor logistiek beheer en het traceren van poststukken. De organisatie heeft daarnaast een volledig dienstenpakket op het gebied van consultancy, systeemonderhoud en financiële oplossingen. Neopost is genoteerd aan de Eurolist van Euronext Paris. Het marktkapitaal bedraagt ¤3.6 miljard. Meer informatie over Neopost: www.neopost.nl en www.neopost.com


---

Voor redactionele informatie of foto in hoge resolutie:

Influx PR - Suzanne Weuring - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055 - 366 3034, e-mail: neopost@influx-pr.com (Ref: Pb0209)