Anne Marie Tielkemeijer senior consultant gelieerd aan Sense Sourcing


ZOETERMEER, 20090316 -- Vanaf 1 maart j.l. is Anne Marie Tielkemeijer als senior consultant gelieerd aan Sense Sourcing Management BV. Tielkemeijer zal zich concentreren op het ontwikkelen van Facility Management Sourcing als aandachtsgebied voor Sense Sourcing. Als senior consultant zal zij zich richten op projecten die raakvlakken hebben met sourcing, facility management en logistiek.

Tielkemeijer (1959) heeft eigenlijk twee expertises. Zij omschrijft de eerste als `logistiek, en dan met name gericht op supply chain management en business improvement programma's'. Daarnaast heeft ze een tweede expertise op het gebied van Facility Management. Met deze ervaring zal zij Sense Sourcing ondersteunen bij het opzetten van een facilitaire unit; Facility Management Sourcing. Tielkemeijer zal samen met Sense Sourcing de propositie ontwikkelen en in de markt zetten. Ook zal zij in haar rol van senior consultant projecten drijven en sourcingtrajecten binnen organisaties begeleiden. Zij heeft ruime nationale en internationale ervaring op het gebied van procesoptimalisatie en uitbesteding van activiteiten. Op dit moment richt zij zich voor Sense Sourcing op de uitvoering van een uitbestedingsplan in een groot ziekenhuis.

Voordat zij zich aan Sense Sourcing verbond, werkte Tielkemeijer gedurende zeven jaar voor de afdeling Facility Management van ING. In deze periode zijn er in dit bedrijfsonderdeel veel activiteiten, waaronder catering, schoonmaak, beveiliging en logistiek geoutsourced. Als Manager Logistics heeft zij een groot aantal van deze trajecten begeleid. Tijdens een van deze projecten is Tielkemeijer in contact gekomen met Sense Sourcing. Zij was onder de indruk van de professionaliteit en kwaliteit van de dienstverlening en heeft zich daarom gelieerd aan Sense Sourcing.

Tot 2002 was zij bij IBM in dienst. In eerste instantie als Programma Manager op internationale projecten, vervolgens als Source of Supply Manager, verantwoordelijk voor de voorraden in Europa, het assemblage proces van verschillende divisies en het op tijd leveren van producten.

Over Sense Sourcing
Sense Sourcing is onafhankelijk en gespecialiseerd in het succesvol maken van waardeketens en sourcing relaties. Het bedrijf vertaalt de externe marktpropositie van ondernemingen naar onderliggende waardeketens en helpt klanten op basis hiervan in- en outsourcingstrategieën te ontwikkelen. Sense Sourcing levert interim- en programmamanagement en neemt verantwoordelijkheid voor zowel definitie, implementatie als executie. Klanten zijn vooraanstaande profit en non-profit organisaties. Sense Sourcing is onderdeel van Boer & Croon.

Ingezonden persbericht