Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kruidvat en Trekpleister openen deuren voor goed idee

A.S. WATSON IDEEËNDAG BIEDT PODIUM VOOR VERRASSENDE EN VERNIEUWENDE IDEEËN

Op de Ideeëndag van A.S. Watson krijgt iedereen met een inspirerend of verrassend idee de gelegenheid een korte presentatie te geven aan de inkopers van Kruidvat en Trekpleister. Deelnemers staan voor de uitdaging de inkopers er binnen 15 minuten van te overtuigen dat hun idee navolging verdient. De eerstvolgende ideeëndag staat op vrijdag 27 maart a.s. op het programma. Deelnemers kunnen zich uiterlijk tot en met 18 maart a.s. inschrijven.

"De man met een nieuw idee is een dwaas tot het idee een succes blijkt te zijn". Deze uitspraak van de Amerikaanse schrijver Mark Twain vormt de inspiratiebron voor de A.S. Watson Ideeëndag. A.S. Watson staat altijd open voor goede, verrassende en inspirerende ideeën. En natuurlijk voor nieuwe producten die een waardevolle aanvulling zijn op het uitgebreide en gevarieerde assortiment van Kruidvat en Trekpleister. De Ideeëndag, die vier keer per jaar wordt georganiseerd, biedt een podium aan innovatieve, creatieve en ondernemende mensen die in staat zijn een leuk en inspirerend idee of product kort en bondig te presenteren. Voor de inkopers van Kruidvat en Trekpleister biedt deze Ideeëndag handvatten om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

De deelnemers halen in een kwartier alles uit de kast om op een overtuigende manier duidelijk te maken dat hun vondst een goede aanvulling is op het aanbod van Kruidvat en Trekpleister. Mensen met een voorstel voor een nieuw product, een restpartij of bijvoorbeeld een joint promotieactie kunnen zich aanmelden. Ook personen met een idee dat nog niet volledig is uitgewerkt, zijn welkom.

Inschrijving
Deelnemers kunnen zich via de website van A.S. Watson - www.eu.aswatson.com - inschrijven. Zij doen er verstandig aan zich zo snel mogelijk aan te melden, want de ervaring leert dat de belangstelling zeer groot is. Mocht aanmelding niet meer mogelijk zijn, dan kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de volgende ideeëndag op 12 juni a.s.

Over A.S. Watson
Met meer dan 7.800 winkels in 36 landen is A.S. Watson 's-werelds grootste health & beauty retailer. Behalve Kruidvat behoren in de Benelux ook ICI PARIS XL, Trekpleister en Prijsmepper Outlet tot A.S. Watson. De A.S. Watson Group (ASW) behoort tot het multinationale organisatie Hutchison Whampoa uit Hongkong.

Noot aan de redactie