Ingezonden persbericht

Dell tekent OEM overeenkomst met Norman

Persbericht
Hoofddorp, 16 maart 2009

Dell en Norman, een wereldleider in anti-malware technologie, hebben een OEM (original equipment manufacturer) overeenkomst getekend voor Europa, het Midden Oosten en Afrika (EMEA), die toestaat dat Norman Network Protection (NNP) gebundeld wordt met Dell hardware onder de naam Norman. Volgens de overeenkomst kunnen partners en distributeurs nu een volledig ondersteunde, end-to-end antimalware oplossing aanbieden, door levering van een vooraf geïnstalleerde Norman Network Protection op Dell CR 100 en PowerEdge TM 1950 appliances.

"Bedrijven van allerlei grootte worden geconfronteerd met een steeds complexere mix van diverse bedreigingen. Met mobiele gebruikers, gast-netwerken, tijdelijke consultants, geïntegreerde productie- en administratie netwerken, zijn er vele bronnen voor doelbewuste aanvallen en malware infecties.", zegt Hans Mooren, Managing Director van Norman Data Defense Systems Benelux te Hoofddorp. "Met Norman Network Protection leveren we ongeëvenaarde real-time malware detectie en bescherming in netwerken, terwijl de Dell CR 100 en PE 1950 de perfecte hardware platformen bieden voor deze software. De samenwerking met Dell levert onze klanten eerste klas technologie gesteund door de ervaren toeleveringkanalen en support van Dell."

NNP is een high-performance security gateway die netwerken real-time beschermt tegen bekende en onbekende malware aanvallen. NNP biedt een web based beheer en informatie systeem, dat direct algemene netwerkverkeer statistieken presenteert en gedetailleerde incident-informatie, inclusief geblokkeerde URL's en Malware identificatie ( inclusief Norman's prijswinnende proactieve technologie Norman SandBox TM).

"Onze klanten zijn zich bewust van het toenemend aantal bedreigingen voor hun IT infrastructuur, en het combineren van NNP met de hardware van Dell geeft hen een zeer directe en effectieve manier om met deze bedreigingen om te gaan," zegt Michael Jacobs, General Manager van Dell Noorwegen.
Alsmede: "Norman is een toonaangevende leverancier van anti-malware software en is precies het soort betrouwbare en innovatieve technologie leverancier dat Dell als partner zoekt."