Ingezonden persbericht


Gratis haarconsult in Week van Haarverlies

16 maart - De tweede week van april vindt in Nederland de Week van Haarverlies plaats. Doel van deze week is het taboe bespreekbaar maken dat nog steeds rust op haarproblemen bij vrouwen.

In verschillende winkels en drogisterijen door het hele land worden er in de maand april speciale haarconsulten gegeven. Vrouwen maar ook mannen met (vermoedelijke) haarproblemen kunnen hier gratis terecht voor advies en tips. Tevens wordt er in het kader van de Week van Haarverlies nieuw onderzoek gedaan naar de perceptie en acceptatie van mensen met haarproblemen. De resultaten hiervan worden in de tweede week van april bekend gemaakt. De participerende partijen en resultaten van het onderzoek zijn te vinden op de speciaal ingerichte actiewebsite www.weekvanhaarverlies.nl die deze week online gaat.

Over de Week van Haarverlies
De Week van Haarverlies vindt plaats op initiatief van Viviscal en heeft als doel het verborgen probleem rond haarverlies en dunner wordend haar bij vrouwen bespreekbaar te maken. Dit wordt o.a. gedaan door onderzoek te doen naar de perceptie en acceptatie van mensen met haarproblemen. Er wordt momenteel kwantitatief onderzoek gedaan (zowel nationaal als pan-Europees) en in de tweede week van april vindt er een panel discussie plaats waarbij vrouwen ervaringen kunnen delen en experts advies en tips geven. Drs. E.P.B. Plinck van Haarkliniek.com geeft uitleg over de oorzaken en preventie van haaruitval en Vincent Langedijk van Rob Peetoom Kappers geeft stylingadvies voor dunner wordend haar. Aanmelden hiervoor is mogelijk via www.viviscal.nl

Over Viviscal®
Viviscal® is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat dunner wordend haar en haarverlies tegengaat. Het actieve ingrediënt in Viviscal® is het pure diepzeeproteïne complex AminoMar C®; een krachtige combinatie van diepzeevis-extract, organische silica en vitamine C. De werking van Viviscal is wetenschappelijk onderbouwd en het voedingssupplement bevat de maximale doses voedingstoffen die de haarzakjes van binnenuit voeden. Viviscal is o.a. verkrijgbaar bij D.A., De Tuinen, Gezond & Wel gezondheidswinkels, Kring Apotheken, en Vitaminstore. Voor meer informatie kijk op www.viviscal.nl.

Einde persbericht

----------