Trends ICT Groep van start met Microsoft OCS 2007 R2


`Microsoft heeft OCS vakkundig ontwikkeld tot volwaardig UC-telefonieplatform'

ROTTERDAM, 20090316 -- Trends ICT Groep is gestart met de verkoop van Microsoft Office Communications Server 2007 R2. Met dit softwareplatform van Microsoft beschikken organisaties over alle realtime communicatiefunctionaliteiten, verpakt in één apart serverproduct. Met OCS kunnen gebruikers - mét behoud van bestaande telecomapparatuur! - de eerste stappen zetten naar Unified Communications (UC).

Logische én opmerkelijke stap
Voor Trends ICT Groep betekent de start met OCS 2007 R2 een logische, maar wel opmerkelijke stap. Logisch, omdat de Rotterdamse onderneming is overtuigd van de huidige, maar zeker toekomstige kracht van UC. Met OCS 2007 R2 heeft het een product in handen waarmee optimaal geprofiteerd kan worden van de mogelijkheden van UC. Opmerkelijk is het, omdat Trends zich als gerenommeerd telecomspecialist nu ook nadrukkelijk begeeft op het terrein van all-in-one-telefonie via Microsoft. Een stap die de convergentie tussen CT en IT nog maar weer eens nadrukkelijk bevestigt.

Sterke basis
Volgens een woordvoerder van Trends ICT Groep vragen klanten meer dan ooit om innovatieve, betrouwbare en schaalbare oplossingen. Solutions waarmee organisaties hun communicatie kunnen stroomlijnen, kosten verlagen en productiviteit verbeteren. Office Communications Server 2007 R2 is een krachtig platform dat voortbouwt op de sterke basis van Office Communications Server 2007. Het maakt de ontwikkeling van nog betere oplossingen voor Unified Communications mogelijk. Het wordt een cruciaal onderdeel van het aanbod van Trends ICT Groep in Unified Communications en vergroot het vermogen om oplossingen te leveren die deze voordelen concretiseren.

Over Trends ICT Groep
Trends ICT Groep heeft zich in ruim 20 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en landelijk opererende businesspartner. Het biedt spraak-, data-, beeld- en netwerkoplossingen en herbergt alle denkbaar mogelijke specialistische kennis in de naar elkaar toegroeiende vakgebieden CT (telematica) en IT (data). Kennis die organisaties in kunnen zetten bij het inrichten en optimaliseren van bedrijfscommunicatie- en automatiseringsprocessen.

Trends ICT Groep

Ingezonden persbericht