Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 16 maart 2009

Den Haag FM geeft Portugal reis weg

*Het radiostation Den Haag FM 92,0 verloot deze week een geheel verzorgde reis naar de Portugese regio Alentejo. Tijdens de prijsuitreiking wordt het Haagse publiek zelfs getrakteerd op gratis typisch Portugese pasteitjes.*

De actie is voor deelnemers eenvoudig; door het raden van de naam van een op posters afgebeelde tempel in de Portugese streek Alentejo, doet men al mee. Naast de hoofdprijs zijn er nog andere 'Portugese' prijzen te winnen, zoals een delicatessenpakket.

Directeur Sedat Bugdaci kijkt vooral uit naar vrijdagmiddag: "Dat wordt heel gezellig met voor alle bezoekers gratis pasteitjes en een spannende prijsuitreiking. We proberen vaker het Haags publiek met leuke acties te verwennen en dat geeft altijd een vreugdevolle middag bij onze studio in winkelgebied Haagsche Bluf!".

Deze prijsvraag is tot stand gekomen met de medewerking van het Portugees Verkeersbureau, TAP Air en Convento do Espinheiro Heritage Hotel & Spa.

Op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur komen alle Den Haag FM programma's live uit de 'etalagestudio' in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag. Voorbijgangers kunnen daar ook 'radio kijken'. Het station is ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag Totaal en Den Haag FM 95.9 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////