Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sixt biedt klant 24 uur per dag pick-up aan in Benelux


· Nieuwe Late Night Drive service in de Benelux

Hoofddorp, 16 maart 2009 ­ Sixt, de snelst groeiende en meest toonaangevende merkonafhankelijke autoverhuurder zal vanaf vandaag haar klanten een 24- uursservice bieden onder de noemer "Late Night Drive". Klanten die tijdens de openingstijden van de betreffende autoverhuurlocatie een reservering plaatsen, kunnen hun auto gedurende de hele nacht ophalen.

Met haar nieuwste Late Night Drive product, levert Sixt haar bijdrage om een 24-uurs economie waar te maken. Zij ziet een tendens bij haar klanten naar zoveel mogelijk flexibiliteit, voor het reserveren van huurauto's alsook voor het ophalen van de voertuigen. Als Sixt klanten per mobiele telefoon of via iPhone een reservering willen plaatsen, dan is dit mogelijk. Met ingang van 16 maart zal Sixt de 24-uursservice leveren aan klanten die 's nachts of in de vroege ochtenduren vervoer nodig hebben. Vooralsnog is de service beschikbaar op een aantal vestigingen in de grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Brussel, Antwerpen en Luxemburg.

Hans Knottnerus, Process- en kwaliteitsmanager voor Sixt Benelux: "Wij luisteren zeer intensief naar onze klanten en zien mede door de groeiende files, dat er een vraag naar ruimere pick-up tijden ontstaat. Onze klanten willen vooral in de grote steden vóór het op gang komen van de ochtendspits vertrekken en willen, of kunnen, hun Sixt auto niet eerder voor hun eigen deur kwijt. Een `on demand' beschikbaarheid is dan de logische en meest efficiënte consequentie. Sixt blijft de innovatieve kracht in autoverhuur. Terwijl iedereen klaagt over achteruitgang, gaat de Sixt service juist vooruit! Met de Sixt Late Night Drive willen wij onze positie als koploper in de 24-uurseconomie duidelijk verstevigen." Over Sixt
De overtuigingskracht van Sixt ligt in doeltreffende oplossingen voor de reiziger, aangeboden vanuit een netwerk van 3.500 vestigingen in 90 landen. Sixt is in de ongekend concurrerende autoverhuurmarkt één van de meest innovatieve en progressieve aanbieders die met haar kostenbesparende productontwikkelingen autohuur vanaf 9,99 per dag mogelijk maakt. Dagelijks maakt zij haar slogan waard: drive 1st class, pay economy. Surf voor meer informatie naar www.sixt.nl of www.sixt.be.

Beeldmateriaal is digitaal opvraagbaar voor redacties. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Thomas Wolters, directeur
Tel.: +31 (0)23 5698644

Marlies Blom, Coördinator Marketing & Communicatie Tel.: +31 (0)23 7990078