Politie Zeeland


---


O-549-2009 Doorgereden na aanrijding, getuigen gezocht
Vanmorgen omstreeks 08.50 uur reed een 18-jarig meisje uit Goes op haar fiets over de rotonde Troelstralaan/Europalaan in haar woonplaats.
Toen zij de Troelstralaan bijna was overgestoken werd zij aangereden door de bestuurder van een rode personenauto. Ze gaf een gil naar de bestuurder, maar deze is niet gestopt. Er zit een grote slag in het voorwiel van de fiets van het meisje, zijzelf is niet gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes of te bellen met 0900-8844.

Z-550-2009 Aangehouden na opgeven valse gegevens
Een 17-jarige jongen uit Terneuzen is vanmiddag door agenten van de Zeeuwse politie aangehouden omdat hij valse identiteitsgegevens verstrekte.
De jongen had een bekeuring gekregen op de Alvarezlaan in zijn woonplaats. (Het is niet bekend waarvoor de bekeuring werd uitgeschreven.) Toen agenten hem vroegen naar een identiteitskaart zei hij dat hij deze niet bij zich had. Hij gaf een valse naam en een vals adres aan de agenten op. Helaas voor hem konden de agenten in de Gemeentelijke Basisadministratie nagaan dat de gegevens niet klopten. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is de jongen weer op vrije voeten gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Z-551-2009 Inbraken bij tennisclubs
Bij twee tennisclubs in Zeeuws Vlaanderen is vandaag ontdekt dat er is ingebroken.
Bij beide verenigingen werd een deur geforceerd om binnen te komen. Er werden geen goederen weggenomen. De inbraken zijn vermoedelijk het afgelopen weekend gepleegd.

W-552-2009 Onbekend letsel opgelopen door aanrijding
Vanmorgen omstreeks 10.50 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een bromfiets en een personenauto.
De bestuurder van de personenauto, een 62-jarige man uit de gemeente Middelburg, kwam uit de richting Nieuwe Oostersestraat en reed rechtdoor in de richting van de Korte Noordstraat in Middelburg. Vanuit het Molenwater kwam, volgens getuigen met hoge snelheid, de bromfietser. Dit betrof een 16-jarige jongen uit Vlissingen. De bromfietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De personenauto is weggesleept door een takelbedrijf. Aan de brommer wordt door de technische verkeersrecherche een onderzoek ingesteld.