( BW)(INCISIVE-MEDIA/SES) Search Engine Strategies (SES) Conference & Expo kondigt data aan voor SES Amsterdam 2009


Business Editors

AMSTERDAM, Nederland--(BUSINESS WIRE)--Jan 23, 2009--Incisive Media heeft vandaag aangekondigd dat hun Search Engine Strategies (SES) Conference & Expo, het belangrijkste evenement voor search engine marketing en optimalisatie, wordt geïntroduceerd in Amsterdam, Holland in samenwerking met BBP de uitgever van Twinkle en initiator van de Search Engine Marketing (SEM) Conference op 16 en 17 maart van dit jaar in Grand Hotel Krasnapolsky. Zie www.SearchEngineStrategies.nl

SES is het belangrijkste wereldwijde search marketing evenement serie voor informatie op het gebied van digitale marketing en reclame, met speciale nadruk op Search Engine Marketing (SEM), PPC en SEO. SES Amsterdam zal afgevaardigden alles leren wat ze moeten weten om het meeste te kunnen halen uit hun reclameactiviteiten. Ook is er een forum voor gedelegeerden om te kunnen netwerken met hun collega's, deskundigen uit de praktijk en vertegenwoordigers van de search engines zelf.

De voorzitter van dit evenement is Henk van Es en de Programming Director is Joost de Valk.

SES Amsterdam omvat een aantal workshops die bestemd zijn voor het geven van informatie aan beginnende SEO/SEM naast maximizer sessies voor gevorderden voor degenen met jaren ervaring. Onderwerpen zoals Web 2.0 trends, sociale media en blogging komen ook aan de orde.

Paul Petermeijer, CEO BBP, zei, "SES Amsterdam is het belangrijkste evenement in Nederland voor Search, met een mix van nationale en internationale cases en sprekers. We hebben er een evenement van gemaakt waar starters en professionals hun voordeel mee doen. Met de combinatie van Incisive media en BBP hebben we veel marketing power in en buiten Nederland."

SES Amsterdam wordt actief ondersteund door Taskforce Search, de Nederlandse tak van het Interactive Advertising Bureau (IAB). "Search Engine Strategies wordt wereldwijd erkend als de belangrijkste search marketing conferentie en expo-serie. We simuleren onze leden, adverteerders en bureaus om SES Amsterdam bij te wonen en alle informatie te krijgen over de laatste tactieken en beste praktijken van Nederlandse en internationale top-experts in de branche", aldus Wolter Tjeenk Willink, voorzitter van de Dutch Taskforce Search, IAB.

Matt McGowan, Vice President en uitgever van de wereldwijde SEM conference serie naast haar zustersite ClickZ en Search Engine Watch zei:

"Incisive Media is trots en vol verwachting om onze wereldwijde SEM conference en expo serie in Nederland te kunnen presenteren in samenwerking met BBP. Search blijft veerkracht tonen als een must have channel to market en SES is de meest vertrouwde serie evenementen die CEOs, CMOs, bedrijfseigenaars, marketeers, web-ontwikkelaars elk jaar bijwonen om de branche te leren kennen."

Registreer vroeg, vóór 13 februari en bespaar tot 150 euro. Bezoek voor meer informatie over de 2009 Search Engine Strategies Conference & Expo series http://www.SearchEngineStrategies.nl

Over SES

Incisive Media's Search Engine Strategies is een vooraanstaande wereldwijde conferentie- en trainingsserie die is gericht op de optimalisatie van search engines en search engine marketing. Andere bronnen van Incisive voor interactieve marketeers zijn het ClickZ netwerk voor digitaal marketingnieuws, informatie, commentaar, opinie en onderzoek en Search Engine Watch dat nieuws en informatie biedt over zoeken, analyse van de search engine branche en hulpmiddelen voor het verbeteren van de effectiviteit van zoekmarketing.

Incisive Media is een vooraanstaand wereldwijd leverancier van gespecialiseerd bedrijfsnieuws en informatie, in gedrukte vorm, persoonlijk en on-line. De belangrijkste markten van het bedrijf zijn financiële dienstverlening, juridische dienstverlening, commercieel vastgoed, marketingdiensten en risicomanagement. Incisive Media's marktleidende merken zijn Accountancy Age, Computing, Investment Week, Legal Week, LegalTech, Post, Real Estate Forum, Risk, Search Engine Strategies en The American Lawyer. Bezoek voor meer informatie http://www.incisivemedia.com

Over BBP

BBP is een vooraanstaande en innovatieve Nederlandse uitgever, gedrukt, persoonlijk en on-line. De belangrijkste markten van het bedrijf zijn Documentbeheer, Klantenservice, Call Centers, E-commerce, Online marketing. BBP's marktleidende merken zijn Telecommerce, Twinkle, Document Manager, TCD, IDMK, Global E-commerce Summit, E-mail marketing Conference. Bezoek voor meer informatie http://www.bbp.nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.


CONTACT:

Reality PR
Andy Brown
Tel: +44 (0) 208 663 6111
andy@realitypr.co.uk
of
BBP
Martijn de Weerd
Tel: +31 348 41 53 05
M.deweerd@bbp.nl