Ingezonden persbericht

Nederland is van ons allemaal!

VAN PRAKTIJK NAAR BELEID

Omroep Zenit een Noodzaak!

Omroep Zenit is een nieuwe speler in omroepland. Zenit betekent het hoogste punt van de sterrenhemel. Zenit wil op een positieve manier media maken. De geïnterviewde respectvol neerzetten vanuit kracht, passie en talent. Wil jij actief een bijdrage leveren? Geloof jij in de woorden positief, begrip, dialoog, respect in de media? Pak dan nu je éénmalige kans en word lid! Voor 7,50 euro per jaar. Wat is dat bedrag als jij het verschil kunt maken in medialand? En baal jij er ook van dat jouw nieuws Hilversum niet bereikt omdat de beeldvorming en beleid Randstad minded is? Zenit wil ook hierin een bijdrage leveren door Nijmegen als doorgeefluik van Zuid -Oost Nederland te laten zijn.

Je maakt met je lidmaatschap een nieuwe omroep mogelijk die stem geeft aan de diversiteit. Bovendien steun je met je geld goede doelen. Omroep Zenit heeft je lidmaatschap nodig, maar niet je geld. De contributie moet gevraagd worden omdat het verplicht is gesteld door het Ministerie van OCW. Omroep Zenit heeft echter een aantal goede doelen geselecteerd waaraan het allergrootste deel van je 7,50 euro door Zenit wordt overgemaakt nadat wij je lidmaatschap hebben kunnen noteren. Zo kun je kiezen of je geld gaat naar projecten voor de revalidatie van Palestijnse burgers die in de laatste oorlog in Gazastrook invalide zijn geraakt. Of naar het fonds Mama Cash dat vrouwenprojecten in India en Latijns Amerika ondersteunt. Kijk voor meer informatie over de projecten op de site www.omroepzenit.nl

Prominente Nederlanders gingen je voor, zoals advocaat Gerard Spong, cabaretier Funda Müjde, voorzitter Jeugdraad Kido Koening, directeur Mama Cash Nicky McIntyre, directeur Cordaid Godelieve van Heteren directeur Vluchtelingen-Organisaties Nederland Fatma Ozgumus en vele andere van het Comite van Aanbeveling. Zij zien het zitten om de uitdaging aan te gaan, op te pakken en actief mee te doen. Zij staan achter omroep Zenit. Ben jij nu geïnspireerd geraakt door je te op te geven als lid?

Het is economische en educatieve noodzaak om de diversiteitgroepen erkenning te geven van aanwezigheid in het publieke domein en herkenning te geven van het bestaansrecht als mens. Omroep Zenit is in het belang van ons allemaal. Jij en ik zijn samen "wij". Zenit wil programma's maken met, door en voor elkaar.

ShaikhMela Communications kan zich vinden in hun visie. Van praktijk naar beleid is de verbinding om samenwerkingsverband aan te gaan. Daarom zet SMC zich actief in om je bewust te maken van jouw kracht in deze. Want wil jij recht van spreken hebben, neem dan ook je verantwoordelijkheid om lid te worden.
Denk Obama, Yes We Can! Samen hoopvol, dat is het sleutelwoord!

Met jouw steun en geld krijgt Zenit toestemming van Minister Plasterk om te starten. Word lid en laat zien dat jouw stem ook meetelt. Ga je mee in deze realistische ambitie en wordt jij een van de 50.000 betalende leden die op 1 april een feestje vieren en samen met ons lachen en blij zijn dat we de klus geklaard hebben?

Ben jij over de brug en zie je het Sterrenlicht van Zenit al schijnen in 2010?

Ga dan naar www.omroepzenit.nl stap 1 vul je gegevens in stap 2 stuur een mailtje naar communicatie@omroepzenit.nl dat dit nieuws zo bij je gekomen is.

Welkom bij de club van de Sterrenhemel en geef het door aan je omgeving hoe belangrijk je stem en steun is. Want Nederland is van ons allemaal, ook in medialand!

---- --

Contact

Zoek je contact met Omroep Zenit? Hieronder vind je onze contactgegevens.

Adres
Omroep Zenit
Postbus 140
1200 AC HILVERSUM

Telefoon
035-6238117 (tijdens kantooruren)

E-mail
info@omroepzenit.nl