Gemeente Aalburg


Ondernemersbijeenkomst

dorpshuis.JPG

De ondernemersvereniging Aalburg gaat in samenwerking met de SOVA, de Kamer van Koophandel, het BOM en de gemeente Aalburg een meetingbijeenkomst organiseren voor Aalburgse ondernemers, waar diverse interessante punten de revue zullen passeren.

De avond vindt plaats op dinsdag 17 maart 2009 in partyservice De Heuvel, Dorpsstraat 23 te Meeuwen.

Het programma ziet er als volgt uit.

19.30 uur:

Ontvangst / koffie

20.00 uur:

Opening door Kees de Waal, voorzitter OV-Aalburg

20.05 uur:

Dhr. F. J. (Floris) van den Hoek, RA. Voorzitter van Samenwerkingsverband Ondernemersverenigingen Altena. (SOVA). Hij zal spreken over het belang van een goed georganiseerd bedrijfsleven, zowel lokaal als in de regio, en de rol van de SOVA daarin.

20.20 uur:

A.M.T. (Fons) Naterop. Burgemeester van Aalburg. Hij zal o.a. de volgende aspecten aan de orde laten komen: Voorwaarden scheppen voor een gezond bedrijfsleven. Kansen creëren in nieuwe sectoren zoals toerisme en recreatie. Vermindering van regeldruk. Samenwerking met buurgemeenten.

20:35 uur:

Dr. J.J. (Jan) Pelle, sinds 1 oktober 2008 directeur van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.
Hij zal ingaan op het creëren van kansen in Brabant. Bijvoorbeeld als het gaat om de herstructurering van bedrijventerreinen. Maar wat zijn de kansen voor de economie van het Aalburgse platteland?

21.00uur:

Pauze

21.20 uur:

Paneldiscussie / Vragenronde

22.00 uur:

Conclusies en afsluiting

22:05 uur:

Informele voortzetting

Aalburgse ondernemers zijn hierbij van harte welkom, dus ook niet leden van de ondernemersvereniging Aalburg (maximaal 2 personen per onderneming).
U dient zich wel vooraf aan te melden. Dat kan tot 10 maart a.s. via het emailadres:
info@ov-aalburg.nl