Gemeente Dirksland


Heeft u zich al aangemeld voor de presentatie van de concept Toekomstvisie op 17 maart 2009?

Reageer op de gepresenteerde plannen op dinsdag 17 maart! Met deze oproep nodigt burgemeester S. Stoop van Dirksland, in een huis aan huis verspreide brief, de inwoners van de gemeente Dirksland uit. Deze uitnodiging is het vervolg op de debatavond die werd georganiseerd op 4 november 2008 in De Schakel.

Visiedebat 2008
Tijdens het visiedebat gaven ongeveer 150 inwoners hun mening over de toekomst van de gemeente Dirksland. Met stemkastjes konden de aanwezigen hun mening geven. De discussies die tijdens deze bijeenkomst zijn gevoerd, hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de concept Toekomstvisie. Stedenbouwkundig adviesbureau Rothuizen van Doorn 't Hooft (RDH) heeft vervolgens alle verzamelde informatie verwerkt tot een concept Toekomstvisie.

Presentatie concept Toekomstvisie
Voordat het gemeentebestuur een standpunt inneemt over de beoogde visie, wil de gemeente Dirksland u op de hoogte stellen van de inhoud. Op dinsdagavond 17 maart wordt in Verenigingsgebouw De Schakel, Beatrixlaan 31 in Dirksland, de concept Toekomstvisie voor de gemeente Dirksland gepresenteerd. Tijdens deze bijeenkomst hoort u wat er met uw ideeën en voorkeuren is gedaan en krijgt u een beeld van de mogelijke ontwikkelingen die gaan plaatsvinden. U wordt in de gelegenheid gesteld te reageren op deze plannen. Het programma start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Heeft u zich al aangemeld?
Veel mensen hebben zich al aangemeld voor de presentatie op dinsdagavond 17 maart. Zij laten zich graag informeren over de mogelijke ontwikkelingen in de gemeente. Heeft u zich nog niet aangemeld, maar wilt u wel graag meepraten over de toekomst van uw gemeente? Stuur dan alsnog de antwoordkaart terug. U kunt zich ook aanmelden door te mailen naar p.stoel@dirksland.nl.

Meer informatie over de totstandkoming van de Toekomstvisie voor de gemeente Dirksland.