Gemeente Coevorden

Vijf dorpen genomineerd voor Meest Gastvrije Dorp

Aalden, Dalen, Gees, Noord-Sleen en Schoonoord. Dat zijn de genomineerden voor de verkiezing `Meest gastvrije dorp 2009 in de gemeente Coevorden'.
Stichting ToReCo (Toeristisch Recreatief Coevorden) maakt op dinsdag 17 maart aanstaande in Café Restaurant Wielens te Noord-Sleen de winnaar bekend. Aanvangstijd van deze bijeenkomst 20.00 uur. Later op de avond zullen de plannen van de nieuwe beleidsnota van Stichting ToReCo worden toegelicht..

Een zeskoppige, deskundige jury heeft vijftien inzendingen beoordeeld en een selectie bekend gemaakt van vijf dorpen. Daarbij werd gelet op wat een dorp te bieden heeft qua wonen, werken en recreëren.

Spannend en informatief
Stichting ToReCo hoopt ondernemers, verenigingen en bestuurders die actief of geïnteresseerd zijn in de toeristisch, recreatieve sector te mogen begroeten op deze spannende en informatieve avond in Noord-Sleen. Mocht u belangstelling hebben om deze avond bij te wonen wordt u verzocht contact op te nemen met de ToReCo medewerkers op het VVV kantoor in Coevorden op telefoonnummer 0524-525150 of per mail op info@magischdrenthe.nl