Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam


Inspraakavond herinrichting Kastelenplein 3

12-maart-2009

Stadsdeel Zuideramstel wil winkelplein Kastelenplein 3 opnieuw inrichten. Dit is het deel van de Kastelenstraat tussen de Zuid-Hollandstraat en Backershagen, Boeckenburg en Giessenburg.

In dit voorstel verandert de indeling van het plein en worden bestrating en straatmeubilair vervangen. Het voorstel is om één van de drie zilveresdoorns te kappen en deze te vervangen door een sierkers. Deze fraai bloeiende boom wordt maximaal 5 meter hoog. Daarnaast komt er betere straatverlichting.

Inspraakbijeenkomst
Over de voorgenomen herinrichting wordt een gecombineerde voorlichtings- en inspraakbijeenkomst georganiseerd. Deze vindt plaats op dinsdag 17 maart 2009 op de stadsdeelwerf aan de Van Heenvlietlaan 50. De bijeenkomst is van 19.00 uur tot 20.30 uur (de zaal is open vanaf 18.45 uur).

Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen en uw mening kenbaar maken. Alle reacties worden meegenomen bij de verdere uitwerking en waar mogelijk verwerkt in het definitieve ontwerp. Uiteindelijk beslist het dagelijks bestuur over het plan.

Kijk hieronder voor een schets van de voorgestelde situatie. Klik op de afbeelding om een groter formaat te bekijken.