Gemeente Geertruidenberg


Activiteiten toerisme & recreatie

Uitgelezen filmschatten - La Stanza del Figlio

Theek 5 en De Schattelijn organiseren het komende seizoen weer `Uitgelezen Filmschatten'. Films voor jong en oud die de moeite waard zijn om te bekijken! De bibliotheek in Geertruidenberg besteedt in deze maanden extra aandacht aan het thema van de films. Deze keer is de film La Stanza del Figlio te zien. Informatie: www.bacfilms.com/chambre/

Datum: 17 maart 2009 om 20.00 uur in Cultureel Centrum De Schattelijn

Prijs: voor leden van Theek 5 en De Schattelijn EUR 6,50 per stuk; niet-leden betalen EUR7,50

Voorstellingen in "de Schattelijn"

Op 14 maart staat Helmert Woudenberg met zijn voorstelling "Waterman" in de Schattelijn; een verhaal over de Joodse onderduiker Hatty Waterman. Op 21 maart staat Robbert Jan Proost met zijn show `Rrrrecht Vooruit" op het podium van dit theater. Reserveren van toegangskaarten kan telefonisch 0162 - 512 226 & via internet: info@schattelijn.nl.

Expositie "de Merkwaardige Lap"

Tot 30 april is expositie "De Merkwaardige Lap" te zien. Voor Joke Visser (61) uit Breda is het nog net geen obsessie; de geschiedenis achter het merken van kleding en huisraad boeit haar al jaren. Op dit moment is een groot deel van haar collectie antieke merklappen te zien bij de tentoonstelling in museum De Roos.

Museum De Roos bevindt zich op Markt 46 in Geertruidenberg. Meer informatie: http://www.museumderoos.nlof via 0162 - 517 689.

Prijs: EUR 4,00 per volwassenen, EUR 1,50 per kind.