Connexxion


Overname ambulancebedrijf RAV Zeeland afgerond

Met ingang van 16 maart 2009 maakt RAVZ deel uit van de Connexxion organisatie. Met deze derde overname in relatief korte tijd is een belangrijke vervolgstap gezet in de realisatie van de groeiambitie van Connexxion Ambulancezorg.
Â
Maandagavond zijn de handtekeningen door de bestuurders van de betrokken partijen gezet. RAVZ maakt vanaf nu deel uit van Connexxion Ambulancezorg. RAVZ heeft ca 100 medewerkers en een omzet van circa ⬠8 miljoen. De bundeling van kennis en ervaring, het gerealiseerde volume en de nieuwe positie in de markt geeft Connexxion Ambulancezorg meer mogelijkheden om een verdere kwaliteitsverbetering in ambulancezorg door te voeren. De vergunning voor het uitvoeren van de ambulanceactiviteiten blijft behouden voor RAVZ. Met partijen zijn goede afspraken gemaakt om de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening voor de komende jaren te kunnen borgen. Tevens zijn er met het personeel afspraken gemaakt met betrekking tot werkgelegenheid en arbeidsvoorwaarden. Â
De komende weken zullen wij bijeenkomsten voor het personeel van RAVZ organiseren om hen welkom te heten binnen Connexxion en uiteraard te informeren over de verdere ontwikkelingen.

Innovatie

* Opening eerste Taxipoint in Nijmegen

* Aantal reizigers Fast Flying Ferries spectaculair gestegen
* Connexxion Drempel Vrij website