Arriva


Het witte tassenplan

Tal van reisgerelateerde problemen kunnen snel en eenvoudig worden opgelost met de witte tassen die op initiatief van Arriva zijn uitgedeeld op openbaar vervoer knooppunten.

Handig zo'n witte tas om bijvoorbeeld extra spullen in mee te nemen, maar ook een simpele oplossing voor het verregende fietszadel. Aanleiding voor het witte tassenplan is gevormd door de vele spullen die dagelijks gevonden worden in onze bussen en treinen.

Heeft u één van de witte tassen weten te bemachtigen dan moedigen wij u bij deze aan om deze net zo te delen als de witte fiets van weleer. Zo kan de witte tas u helpen op momenten dat u daar behoefte aan heeft en raakt u hopelijk minder snel uw eigendommen kwijt.

Nog geen tas?
U kunt de witte tas afhalen bij een van onze Arriva Stores en desgewenst na gebruik ook daar weer inleveren.

De ideale reistas
De witte tas draagt ook een bijzondere uitnodiging. Namelijk om de ideale unieke reistas te ontwerpen. De winnende tas wordt in productie genomen en kan daarna ook een bijdrage leveren aan bovengestelde doelen. De ontwerpactie heeft al bijna 200 originele ontwerpen opgeleverd. De enorme belangstelling heeft ons doen besluiten de actie te verlengen tot en met 12 april.

Meer informatie over de ontwerpactie: www.ontwerpjegoedereistas.nl

Meer informatie via www.ontwerpjegoedereistas.nl. Geschreven op 17 maart 2009