Het Franse PC30 neemt SMARTFIX over

17/03/2009 15:13

PC 30

13 maart 2009,

P e r s b e r i c h t

Het Franse PC30 neemt SMARTFIX over

Deze overname past in de internationale strategie van het beursgenoteerde PC30 welke erop gericht is binnen korte tijd een grote europese dekking te realiseren. Eerder starte PC30 reeds succesvolle operaties in Italie en Belgie.

De PC30 Groep neemt alle activiteiten van SMARTFIX over. SMARTFIX is gespecialiseerd in ICT installaties, ondersteuning van consumenten en SOHO in opdracht van Nederlandse Telecom bedrijven en retailers. Binnen dit segment is SMARTFIX een marktleider.

Met deze overname zal PC30 :


- De activiteit op het gebied van IT/Telecom ondersteuning vergroten door gebruik te maken van de bestaande contracten en het netwerk van SMARTFIX


- Operationeel slagvaardiger zijn door gebruik te maken van de oplossingen en diensten van SMARTFIX


- Het versterken van haar positie als Europees marktleider.

Naar verwachting zullen de internationale activiteiten van PC30 ongeveer 5 tot 10% van de totale omzet vertegenwoordigen.

Over PC30:

PC30 is oktober 2003 opgericht met het doel gebruikers de helpende hand te bieden bij problemen met IT/Telecom producten, bijvoorbeeld Internet verbindingen, virussen en installatie problemen.

Sinds die tijd is dit service concept een groot succes. Met meer dan 1.500.000 service momenten in Frankrijk heeft PC30 bewezen dat er een goede markt is voor het ondersteunen van consumenten, SOHO en SME en is inmiddels martkleider. Met regionale en lokale agentschappen bedient PC30 de volledige Franse markt. Sinds 2008 is PC30 aan het expanderen naar de Europese markt, waaronder Italie, Belgie, en nu ook Nederland.

Het succes van PC30 is het gevolg van drie belangrijke criteria:


- Snelle response tijd en effectieve planning van onsite bezoeken


- Hoge kwaliteits dienstverlening middels goede procedures en innovatieve technologie


- Standaard tarieven





http://www.smartfix.nl