Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 17-03-2009

Politie betrapt Tilburger met zakjes cocaïne

BREDA: Een 25-jarige man uit Tilburg is maandagmiddag rond 15.30 uur aangehouden wegens bezit van harddrugs.

Agenten controleerden een auto op de J.F. Kennedylaan. De Tilburger zat als passagier in de auto en rookte een joint. Daarop werd hij gefouilleerd; de man bleek vijf zakjes cocaïne en een hoeveelheid wiet op zak te hebben. Hij werd ingesloten op het bureau en is na verhoor met een dagvaarding heengezonden. De drugs zijn in beslag genomen en vernietigd.

Dronken Bredase zorgt voor overlast in binnenstad

BREDA: De politie heeft dinsdagmorgen rond 01.30 uur een 47-jarige Bredase vrouw aangehouden op de Vismarktstraat. De vrouw was stevig onder invloed van alcohol en was al enkele malen dringend gevraagd de binnenstad te verlaten. Ze zorgde voor overlast bij een kroeg en had zelfs de uitbater ervan belaagd. Uiteindelijk pakten agenten de vrouw in de kraag en namen ze mee naar het bureau. Na verhoor kon ze met een proces-verbaal vertrekken.

Politie houdt verkeerscontrole: 28 bekeuringen

BREDA: De politie heeft dinsdagmorgen bij een algemene
verkeerscontrole gehouden op de Belcrumweg en Fellenoordstraat. Tussen 10.00 en 12.00 uur werden 28 bekeuringen uitgeschreven: twintig bestuurders overtraden de maximumsnelheid van vijftig kilometer per uur en acht automobilisten droegen geen gordel. Bij de controle waren tien agenten betrokken.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 17-03-2009 15:18 | © Regio Midden en West Brabant |