Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 10 maart 2009 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris Van Waes

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 3 maart 2009

2. Best.secr Uitnodiging Sint-Jorisgilde d.d. 26 april Beslissen wie gaat. Burg., weth.vd. Berk en 2009. Dekkers gaan.
3. Best.secr Afscheidsbezoek Commissaris van de 1. instemmen met concept-programma; Akkoord (bespreekpunten en Koningin aan Sint-Oedenrode op 2 april 2. de gespreksonderwerpen vaststellen; tijdstippen verder aanstaande. 3. de fractievoorzitters uitnodigen. uitwerken).


4. BEZ-BV Deelname veiligheidsmonitor. 1. instemmen deelname veiligheidsmonitor 2009 en Akkoord. 2011; 2. instemmen uitgebreidere rapportage op kernniveau; 3. instemmen met de financiële consequenties voor de kadernota 2010.


5. OSZ-FIN Aanbieding productenraming 2009. 1. kennisnemen van de productenraming 2009; Akkoord. 2. productenraming 2009 benoemen als uitgangspunt voor de verdere doorontwikkeling; 3. de productenraming 2009 ter inzage leggen voor de raad.


6. PBZ-BW Ontwikkeling WZNB Mooi Brabant. 4. de kadernota WzNB Mooi Brabant 2010 voor Portefeuillehouder zal in AB kennisgeving aannemen; standpunt college 5. instemmen met de keuze voor scenario 2 (beperken inbrengen. activiteiten tot het organiseren van de basis welstands- en monumentenzorg).


7. PBZ-BW Herontwikkeling locatie Boskantseweg 1. instemmen met de stelling dat het ontwikkelen van Akkoord. 58-68. een woningbouwlocatie nog steeds de gemeentelijke voorkeur heeft; 2. antwoorden dat gezien het tijdrovend karakter en onzekere afloop er op korte termijn geen duidelijkheid gegeven kan worden en risico's geheel voor rekening van Okko komen.




OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 10 maart 2009 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
8. PBZ-BW Woningbouwlocatie Kremselen. 3. de woning Kremselen 20 tijdelijk laten bewonen door Akkoord. een vastgoedorganisatie; 4. de woning Kremselen 20 verkopen zodra o.b.v. het stedenbouwkundig plan bekend is hoeveel grond er met de woning verkocht kan worden; 5. een stedenbouwkundig plan op laten stellen door een nader te bepalen adviesbureau; 6. de kosten hiervan boeken tlv post nieuwe woonlocatie Boskant/Kremselen.


9. PBZ-BW Ontwerpbestemmingsplan 1. instemmen met de inhoud van de nota van Akkoord. betonwarenfabriek Van de Meulengraaf. inspraakreacties; 2. instemmen met de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan "betonwarenfabriek Van de Meulengraaf, Nijnselseweg 38" en dit ter inzage leggen in het kader van de zienswijzeprocedure; 3. instemmen met het concept beeldkwaliteitplan "Betonfabriek Van de Meulengraaf"en dit ter inzage leggen in het kader van de inspraakprocedure; 4. op grond van het rapport van BAAC een selectiebesluit nemen inhoudende dat géén archeologisch vervolgonderzoek hoeft te worden uitgevoerd.


10. PBZ-BW Woonvisie en woningmarktonderzoek. Het woningmarktonderzoek en discussiepunten naar Akkoord. aanleiding van dit onderzoek en de op te stellen actualisatie van de WoonvisiePlus te presenteren in de voorbereidingscommissie van maart.
11. PBZ-WIZ Evaluatie verordening Wmo. 1. vaststellen van het evaluatieverslag verordening Wmo; Akkoord. 2. de raad informeren over de evaluatie en de daaruit volgende voorgestelde wijzigingen van de verordening Wmo.


12. SLZ-IG Landschapsontwikkelingsplan. 1. instemmen met de Nota van Inspraak en Overleg Akkoord. inzake het Landschapsontwikkelingsplan; 2. instemmen met de beslispunten en het Landschapsontwikkelingsplan ter vaststelling voorleggen aan de raad.


13. BEZ-BC Eindrapport onderzoek effectiviteit 1. instemmen met de vaststelling van de rapportage; Akkoord. budgetovereenkomsten (december 2. instemmen met de verordening rekenkamercommissie 2008) van de rekenkamercommissie. gemeente Sint-Oedenrode 2009.




OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 10 maart 2009 PAGINA 3

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.


14. OSZ-JZ Bezwaarschrift tegen afwijzing verzoek Conform het advies van de bezwaarschriftencommissie Akkoord. om vergoeding planschade, Kerkdijk besluiten tot handhaving van het besluit waarbij het Zuid. verzoek om planschade is afgewezen.
15. PBZ-BW Verzoek Wovesto inzake Den Boogerd. 3. niet meewerken aan het verzoek van Wovesto v.w.b. Akkoord. Den Boogerd en het oorspronkelijk stedenbouwkundig kader te hanteren met een bebouwingsdiepte van 9,50 m; 4. niet meewerken aan het verzoek v.w.b. de verenigingsruimte; 5. ten aanzien van het woonwagenkampje aangeven dat in het bestemmingsplan een wijzigingsbevoegdheid naar wonen wordt opgenomen.