ECORYS Nederland BV

Kredietcrisis biedt ook kansen

Kredietcrisis capstat 17 maart 2009 - In 2008 diende het begin van een diepe en omvangrijke wereldwijde recessie zich aan. Ondernemingen, brancheorganisaties en overheden in binnen- en buitenland werden getroffen door economische krimp. Langzaam wordt de enorme omvang voor iedereen duidelijk. De prognoses variëren sterk en experts grijpen terug naar eerdere crisisperioden voor verklaringen en oplossingen. Maar iedere economische crisis is uniek en vraagt daarmee om specifieke oplossingen voor specifieke problemen.

Proactieve maatregelen zijn hoogst noodzakelijk om voorbereid en zeker de crisis tegemoet te treden en zo flexibel op kansen in te spelen en risico's te spreiden.

Meer hierover, en over de diensten die ECORYS u in deze context kan bieden kunt u hier nalezen.

ECORYS: al 80 jaar bijzondere kwaliteit en persoonlijke service

ECORYS biedt onderzoek en advies van bijzondere kwaliteit. Onze op maat gesneden oplossingen zijn gebaseerd op gedegen onderzoek en brede, actuele marktkennis. Hierdoor plaatsen wij uitdagingen in de juiste context en bieden wij treffende totaaloplossingen. Onze service is persoonlijk. De professionals van ECORYS denken op een betrokken wijze met onze klanten mee over de juiste oplossing voor hun vraag. Zo geven wij invulling aan sound analysis, inspiring ideas.

80-jaar vignet 2009 is een bijzonder jaar voor ECORYS, waarin wij met trots ons 80-jarig bestaan vieren. Hiermee is ECORYS een van de oudste onderzoeks- en adviesorganisaties in Europa.