Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 23 februari 2009

ONM VIERT SPECIAAL FEESTJE ROND 3000STE
JUBILEUMAFLEVERING EN VERRASSENDE GASTROLLEN VAN BNN' ERS

Drieduizend afleveringen ONM, dat is zestien jaar soap in zijn zuiverste vorm! Op dinsdag 17 maart om 19.00 uur bij BNN op 3 laat ONM de kijkers meegenieten van dit feestje met een bijzondere jubileumuitzending.

In deze speciale aflevering komt de vechtscheiding tussen Shirina en Ilyas tot een dramatisch hoogtepunt en brengt Kim haar baby ter wereld. En dat terwijl ze zelf nog maar net een puber is. Ondertussen laait in Egypte de romantiek op, maar tussen wie? En welk geheim delen Junior en Alex als ze uit de woestijn terugkeren?

BNN viert het feestje mee met de cast van ONM. Van woensdag 11 tot en met dinsdag 17 maart spelen vijf BNN-presentatoren om beurten een gastrol in de soap: Dennis Storm, Sander Lantinga, Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart. Verder kunnen de trouwe kijkers meedoen met een prijsvraag op ONM.tv. De hoofdprijs is een met champagne doordrenkte meet & greet met castleden van de serie.

De geschiedenis van ONM begon in 1994. De serie heette toen nog Onderweg Naar Morgen en was gebaseerd op de Amerikaanse serie Ryan's Hope, die in Amerika van 1975 tot 1989 werd uitgezonden. Met 3.500 afleveringen was dit een van de langstlopende soaps in de geschiedenis van de Amerikaanse televisie. In het twaalfde seizoen werd de naam van de serie gewijzigd in ONM. Sinds 2005 is ONM iedere werkdag om 19.00 uur te zien bij BNN op 3.

Meer informatie: BNN Communicatie
Martine ter Horst, tel: 035-6268913, e-mail: martine.ter.horst@bnn.nl