Gemeente Papendrecht

27 februari 2009

Ontmoeting met de politiek: maken politici hun beloftes waar?

Vertegenwoordigers van de zeven raadsfracties gaan dinsdag 17 maart vanaf ca. 19.30 uur voor de vierde keer in discussie met inwoners van Papendrecht. Wouke van Scherrenburg is discussieleider en vult de vragen uit het publiek aan met prikkelende opmerkingen en stellingen om de politici te verleiden de achterkant van hun tong te laten zien. De ontmoeting met de politiek vindt plaats in het Golden Tulip Hotel aan de Lange Tiendweg 2.

De politieke partijen beginnen zo langzamerhand weer aan de voorberei ding voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010 en het opstellen van de verkiezingsprogramma's. Voor de inwoners is deze jaarlijkse 'Ontmoeting met de politiek' op 17 maart daarom een goede gelegenheid om de fracties vragen te stellen over de beloften tijdens de verkiezingsronde van 2006 en de komende verkiezingen in 2010. De vragenstellers krijgen daarbij steun van Wouke van Scherrenburg, een bekende en kritische journalist en gespreksleider. Zij stelt lopende kwesties en vraagstukken in de nabije toekomst stelt zij aan de orde en gaat uitgebreid in op vragen uit het publiek.

Praten met de inwoners is een van de speerpunten van de politieke fracties. Kom ook met de (komende) raadsleden praten. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur in hotel Golden Tulip aan de Lange Tiendweg 2 in Papendrecht. Dan staat er een kop koffie of thee voor u klaar. Rond 19.30 uur start de eerste discussieronde en na de pauze om ca. 21.15 uur volgt de tweede discussieronde.