Replify's Accelerator Suite Biedt Appliance-to-Appliance functie


Replify Reptor levert een snelle en verbeterde user experience aan branch offices en remote werkers voor (web) applicaties en file sharing

NIJMEGEN, 20090318 -- Replify (www.replify.com), de Applicatie Acceleratie en WAN Optimalisatie vendor kondigt nieuwe functionaliteit aan in zijn Reptor Accelerator Suite.

Met Replify's unieke software-only oplossing, kunnen Virtual Appliances (VA's) nu geïnstalleerd worden in branch offices waarbij ze samenwerken met de HQ-geïnstalleerde Reptor Appliance zonder de noodzaak om cliënt software te installeren op individuele (desktop)computers. Alle gebruikers in een branch office kunnen gezamenlijk profiteren van geoptimaliseerde en versnelde toegang tot gecentraliseerde resources. Reptor Accelerator Versie 3.2.2's VA - VA implementatie geeft organisaties tevens de mogelijkheid om volledig gevirtualizeerde oplossing te implementeren in meerdere branch offices ongeacht de geografische locatie waarbij ook backup en data recovery oplossingen geaccelereerd kunnen worden. Een branch office Reptor VA kan in korte tijd worden geïmplementeerd in tegenstelling tot de logistieke implementatie van de traditionele hardware gebaseerde WAN optimalisatie oplossingen welke weken in beslag kan nemen door shipment en fysieke installatie.
De nieuwe release geeft beheerders volledige controle over SSL-certificaten. Hierdoor kunnen remote en mobiele gebruikers beveiligd toegang krijgen tot gecentraliseerder (web) applicaties zonder dat de certificaten het datacenter verlaten. Dit geeft grote voordelen aan oplossingen zoals Microsoft Office Sharepoint en Lotus Notes. Replify's XDR technologie geeft hoge reductie in bandbreedte verbruik bij het transporten van documenten over HTTPS connecties en maakt hiermee een snelle up en download van files mogelijk.
Kevin Donaghy, CEO van Replify voegt hieraan toe: `We zijn blij dat we onze software only oplossing hebben uitgebreidmet de VA - VA oplossing. Dit vergroot de opties voor onze markt van remote content en collaboration applicatie gebruikers. Zoals altijd blijven wij continue werken aan het verbeteren van de acceleratie performance voor alle typen van applicaties'

Over Replify:
Replify werd opgericht in 2007 en is gestationeerd in Belfast, Noord-Ierland met het EMEA hoofdkantoor in Nederland. De doelstelling van het bedrijf is de eerste te zijn met een volledige software gebaseerde oplossing voor applicatie optimalisatie en WAN optimalisatie die de standaard hardwareoplossingen overtreft. Het Replify Management team heeft aanzienlijke ervaring opgedaan in het ontwikkelen en op de markt brengen van WAN optimalisatie producten bij zowel Swan Labs als F5. Het team focust zich nu op de volgende generatie van Applicatie Optimalisatie producten met de intentie om van Replify een globale speler te maken.





Ingezonden persbericht