Project Locatie Valkenburg

Informatie-, denk- en praatavond, In opdracht van de stuurgroep Locatie Valkenburg

Mient Kooltuin dinsdag 17 maart a.s.

In opdracht van de stuurgroep Locatie Valkenburg hebben BVR en Bureau Franz Ziegler een ontwerp-verkenning uitgevoerd voor de Mient Kooltuin. Om te komen tot een eerste concept, is er al met verschillende eigenaren en gebruikers in de Mient Kooltuin gesproken. Maar nog lang niet iedereen heeft mee kunnen denken en praten over de inrichting van de Mient Kooltuin als deel van de ontwikkeling van de Locatie Valkenburg. Daar willen we graag verandering in brengen. Daarom nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij de informatie-, denk- en praatavond over de Mient Kooltuin. Deze vindt plaats op dinsdag 17 maart aanstaande, in de sporthal aan de 1e Mientlaan (vlak voor het toegangshek van het vliegkamp linksaf). Het globale programma ziet er als volgt uit:

19.30 - 20.00 uur : Ontvangst met koffie
20.00 - 20.30 uur : Presentatie ontwerp-verkenning Mient Kooltuin 20.30 - 21.00 uur : Pauze
21.00 - 21.45 uur : Plenaire discussie en beantwoording vragen (met verslaglegging)

Na afloop van het formele gedeelte van de avond is er nog informeel de gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook is het mogelijk om met ontwerpers, de wethouder of de projectleider van gedachte te wisselen over ideeën.
De avond staat onder leiding van Hilde Blank, directeur van BVR. Ook ontwerper Franz Ziegler, projectleider Martien Reissenweber en uiteraard ook wethouder Daan Binnendijk zullen een bijdrage leveren aan de avond.
Graag tot ziens op dinsdag 17 maart aanstaande!