Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Vragen over wonen, werk of zorg?

11 maart 2009
Kom 17 maart naar het stadsdeelkantoor!

Wilt u graag meer weten over aanvullend vervoer of woonvoorzieningen? Heeft u vragen over vrijwilligerswerk? Verzorgt u een ziek familielid? Heeft u een familielid met een beperking of heeft u zelf een beperking? Komt u er niet meer uit met formulieren en telefoonnummers?

Kom dan op dinsdag 17 maart naar het informatiecentrum van het stadsdeelkantoor. Van 1400 uur tot 1600 uur bent u van harte welkom op de informatiemarkt over de Wmo en het Loket Zorg en Samenleven. Samen met u kijken we welke hulp voor u beschikbaar is. U kunt ook meteen een afspraak maken om een keer met één van onze medewerkers persoonlijk te praten.

Wat doet de Wmo voor u?
Iedereen moet zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. En iedereen moet kunnen meedoen in de samenleving. Dat geldt voor jonge en gezonde mensen, maar ook voor ouderen en mensen met een beperking. Soms lukt dat niet op eigen kracht. Vaak kunnen familie, vrienden en buren dan helpen. Ook stadsdeel Zuidoost kan hulp bieden. Bijvoorbeeld bij het huishouden, met maaltijdservice of met een rolstoel. Zodat ú prettig, veilig en zelfstandig kunt leven.

Wat kunt u vinden bij het Loket Zorg en Samenleven? In stadsdeel Zuidoost wijzen we mensen de weg binnen de Wmo via het Loket Zorg en Samenleven. Het Loket Zorg en Samenleven is er voor bewoners die vragen hebben over wonen, werk of zorg. Een aantal organisaties houdt spreekuur in het loket. Deze organisaties zijn ook op de informatiemarkt aanwezig, u kunt een afspraak met hen maken.
---