Gemeente Apeldoorn

D66 organiseert Europa-Avond met Kandidaat-parlementariër

Dinsdag 17 maart organiseert de Apeldoornse afdeling van D66 een Europa-avond over de Europese Unie en de parlementsverkiezingen die op 4 juni dit jaar plaatsvinden. D66-kandidaat voor het Europees Parlement Ivo Thijssen geeft een workshop over de Europese democratie, en beantwoord vragen over het functioneren van de Unie en de politieke koers van D66 in Europa.

De bijeenkomst is geheel volgens de idealen van D66 voor iedereen toegankelijk. Hoewel leden van harte welkom zijn, worden ook niet-leden uitdrukkelijk uitgenodigd voor het politiek café. Ivo Thijssen: "Europa lijkt vaak nog een ver van mijn bed show, terwijl je juist ziet dat regio's en steden, meer nog dan lidstaten zelf, zaken doen met Brussel. Het is dus een goede zaak te begrijpen hoe het daar aan toe gaat, juist omdat dat soms nog knap ingewikkeld is."

De Europa-avond is de derde in een serie D-café's die D66 in Apeldoorn op elke derde dinsdag van de maand in Gigant presenteert. Na de workshop zal de kennis van Europa worden beproefd in de pubquiz, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Natuurlijk wordt de avond afgesloten met een borrel om in informele sfeer bij te praten over lokale, nationale én Europese politiek.

Het D-café vindt 17 maart plaats in Café Gigant, Nieuwstraat 377 en begint om 20:00. Meer informatie over het D-café of D66 Apeldoorn is te vinden op de website van D66 Apeldoorn, www.d66apeldoorn.nl.

Einde Persbericht

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mark Sandmann, fractievertegenwoordiger van D66 Apeldoorn, via m.sandmannd66@gmail.com of 0618882642. Meer informatie over Ivo Thijssen is te vinden op zijn website www.ivothijssen.nl

D-Cafe "Europa", 17 maart, 20.00, Gigant, Nieuwstraat 377.

---- --