Ingezonden persbericht



---

PERSBERICHT JONGE DEMOCRATEN

JONGE DEMOCRATEN STUREN OVERLEVINGSPAKKET NAAR CATSHUIS

De onderhandelingen tussen de coalitiepartijen over het pakket aan maatregelen voor de economische crisis willen vooralsnog niet echt vlotten. Om de gesprekspartners een handje te helpen, overhandigen de Jonge Democraten, de jongerenorganisatie van D66, de coalitiepartijen vandaag een overlevingspakket. 'Het pakket bevat voldoende middelen om het een paar dagen uit te houden. Balkenende, Bos en Rouvoet hoeven daardoor niet naar huis maar kunnen net zolang in het Catshuis doorwerken totdat ze eruit zijn', aldus Landelijk Voorzitter Rob Jetten.

De Jonge Democraten roepen de onderhandelaars op om boven de partijbelangen uit te stijgen en eindelijk knopen door te hakken. Het pakket bevat slaapspullen om te overnachten, een verbandtrommel om de pijn te verzachten en een fles champagne om te proosten op het resultaat. Daarnaast hebben de Jonge Democraten een spiekbriefje voor de coalitiepartners opgesteld wat de coalitiepartijen kunnen raadplegen wanneer ze het landsbelang uit het oog dreigen te verliezen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Landelijk Voorzitter van de Jonge Democraten: Rob Jetten op 06 21 85 95 83.

Manon le Blanc

Landelijk Bestuur der Jonge Democraten
Voorlichter
T: 06 21 86 99 35
E: manon.leblanc@jongedemocraten.nl