Politie Zeeland


---


Z-558-2009 Drie jongens aangehouden
Met de aanhouding van drie jongens in de leeftijd van 16,17 en 18 jaar, afkomstig uit Axel en Terneuzen, heeft de politie diefstallen die plaatsvonden op zaterdag 24 januari 2009, in het zwembad "Scheldorado" in Terneuzen, opgelost.
De jongens hebben bekend kluisjes te hebben opengemaakt en goederen daaruit te hebben weggenomen. De weggenomen goederen bestonden uit geld en sieraden.

W-559-2009 Tilburger aangehouden op verdenking van inbraak
Afgelopen nacht is in de Pres. Rooseveltlaan in Vlissingen een 23-jarige Tilburger aangehouden op verdenking van inbraak in de C1000 in die plaats.
Rond 04.30 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat bij de C1000 twee personen zich verdacht ophielden.
Gealarmeerde agenten zagen even later dat de ruit van de winkel was vernield en dat er een aantal gevulde tassen klaarstonden om mee te nemen.
De inbrekers waren echter op de vlucht geslagen waardoor ze de buit niet mee konden nemen.
Een van hen, de 23-jarige Tilburger was het dak van een naburig pand opgevlucht maar kon door de politie worden gepakt. Hij is verhoord en ingesloten.

W-560-2009 Frontale aanrijding met gewonden
Vanmiddag rond 13.30 uur zijn op de Pekelingseweg in Aagtekerke twee automobilisten gewond geraakt.
Een 51-jarige automobilist uit Vlissingen is door onbekende oorzaak frontaal op de auto van de 38-jarige vrouw uit de gemeente Goes gereden.De automobiliste is met rug/bekkenletsel met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, evenals de automobilist.
Hij klaagde over pijn in hoofd en nek. Van hem is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.

W-561-2009 Met kar vol boodschappen aan de haal
Vanavond rond 18.00 uur is in de AH in de Fazantenhof in Middelburg een 39-jarige man uit die plaats aangehouden.
De man had de winkel verlaten met een kar vol boodschappen.
Medewerkers van de AH gingen hem achterna, hielden hem staande en droegen hem over aan de politie.