Ingezonden persbericht


Beste zakelijke evenement van 2008
Gouden Giraffe voor Big Improvement Day van Winkelman en Van Hessen

Den Haag, 17 maart 2009 - 'BID 2008: een sterk, orgineel en gewaagd concept!' De eerste editie van de Big Improvement Day heeft een Gouden Giraffe gewonnen in de categorie 'Effectief'. Met trots heeft Ralph van Hessen, Algemeen Directeur Winkelman en Van Hessen, de award in ontvangst genomen.

De Gouden Giraffe 'Effectief' wordt jaarlijks toegekend aan het evenement met de meest effectieve marketing- of communicatiedoelstelling. De jury van High Profile, het platform van de evenementenbranche, beloonde de Big Improvement Day voor haar unieke opzet, inspanningen, resultaten en rendement.

Ook nominatie 'Charity'
Winkelman en Van Hessen Special Events was ook genomineerd in de categorie 'Charity'. In opdracht van Wilde Ganzen en NCDO werd de KPA - Wilde Ganzendag ontwikkeld. De vakjury vond het een creatief concept dat bovengemiddeld veel geld, goodwill, betrokkenheid en free publicity heeft gegenereerd voor een maatschappelijk verantwoord project.

Winkelman en Van Hessen Special Events
Winkelman en Van Hessen Special Events werd in 2006 opgericht met als doelstelling in 2011 de Gouden Giraffe winnen. "Drie jaar later hebben we de eerste al binnen!", aldus Masja Brouwer, eventmanager bij Special Events. Directeur Ralph van Hessen: "Deze award bevestigt dat we als evenementenbureau binnen een communicatieadviesbureau een meerwaarde aan een evenement kunnen geven. Wij verweven de communicatieboodschap en het -doel van begin tot einde in het evenement."

Big Improvement Day 2008
Op de eerste editie van de Big Improvement Day verzamelden topondernemers en topoverheidsfunctionarissen zich in de Amsterdam RAI. Ze kwamen bijeen om stil te staan bij wat er goed gaat in Nederland en wat er nog beter kan. De kernwoorden van de dag waren positivisme, durf en daadkracht.

De Gouden Giraffe
Al vijftien jaar worden de beste bedrijfsevenementen beloond met de Gouden Giraffe. In drie categorieën kunnen prijzen worden verdiend: Effectief, Creatief en Charity. Sinds 2008 wordt ook de Gouden Giraffe Personality uitgereikt aan de persoon, die zich het meest verdienstelijk heeft gemaakt binnen de evenementenbranche.


- Einde persbericht -